newsletter rss
HotNews.ro

webRelease:Este siguranta unul dintre obiectivele principale? InicInstal o asigura prin cele mai moderne sisteme de alarma!


PDF Print
A | a
E-mail
de dorinaradulescu | Miercuri, 30 septembrie 2015, 13:53 webReleases | Electrice

inicinstal va ofera sisteme de alarma | Foto: webPR.ro

O proprietate privata sau un loc in care se desfasoara schimburi comerciale pot deveni usor tinte pentru infractorii care doresc sa isi insuseasca bunuri care nu le apartin. De aceea, achizitionarea unui sistem de siguranta de top este fundamentala pentru protejarea si monitorizarea tutror acestor spatii.

InicInstal a sesizat aceasta nevoie a clientilor de a-si proteja bunurile si le ofera solutii complete de siguranta, dintre care un loc important este ocupat de sistemele de alarma. Acestea sunt practic metodele inovative prin care orice proprietate poate fi monitorizata si asigurata, pentru ca nu permit accesul nimanui strain, care ar putea avea intentii gresite.


Care este oferta de sisteme de alarma de la InicInstal?


Pentru ca sistemele de alarma se impart in foarte multe categorii, InicInstal afiseaza pe interfata online a magazinului o serie de tipuri de sisteme de alarma precum si accesoriile necesare montarii si functionarii acestora. Printre acestea se numara urmatoarele:

  •          Centrale de alarma – sunt unitatile principale ale unui sistem de alarma, practic cele care proceseaza intreaga monitorizare a acestuia
  •          Senzori/Detectori – gata sa surprinda cea mai mica miscare, respiratie sau caldura corporala si sa avertizeze proprietarul despre pericolul unei infractiuni
  •          Accesorii sisteme de alarma – elementele care asigura buna functionare a sistemelor de alarma, precum si coeziunea acestora
  •          Tastaturi sisteme de alarma – cele mai moderne si ergonomice tipuri de tastaturi sunt disponibile pentru toti cei care isi doresc sa insereze facil codurile de alarma
  •          Module extensie sisteme de alarma – componente esentiale pentru orice sistem de alarma modern
  •          Telecomenzi sisteme alarma – asigura functionarea de la distanta a sistemului de alarma de la InicInstal
  •          Sirene – avertizeaza printr-un zgomot puternic asupra unui posibil risc de infractionalitate

Toate aceste categorii de produse ofera o gama de elemente care au un loc asigurat in sistemul de alarma al oricarei proprietati. Simple de montat si foarte eficiente, toate aceste produse asigura protectia pe termen lung, pentru ca orice proprietar sa poata dormi linistit, stiind ca bunurile sale sunt in siguranta.


Despre InicInstal


InicInstal este un magazin online unde pot fi gasite numeroase produse pentru casa si afaceri, care asigura confortul si siguranta proprietarilor de locuinte si clientilor care patrund in spatiul de business. Astfel, categoriile de produse sunt foarte variate, incepand de la sisteme de incalzire, de climatizare, sanitare si electrice, pana la camere de supraveghere si sisteme de siguranta, ideale pentru protectie si monitorizare. Clientii care apeleaza la InicInstal pot beneficia si de serviciile de montaj pentru instalatii complete de apartamente, urmand sa primeasca mai multe informatii direct de la specialistii magazinului online.


 

  236 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings