newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Lipton Ice Tea iti da sansa sa fii alaturi de Hugh Jackman la filmarea urmatorului spot TV


PDF Print
A | a
E-mail
de Redactia | Luni, 14 iunie 2010, 15:06 webReleases | Distributie / Retail

Hugh Jackman | Foto: GMP PR
Lipton Ice Tea anunta lansarea competitiei internationale "Marea Preselectie", ce ii ofera sansa unui norocos castigator sa il insoteasca pe Hugh Jackman pe platourile de filmare in timpul realizarii urmatorului spot TV al brandului. Competitia a fost inspirata de  succesul obtinut de primele doua spoturi Lipton Ice Tea, care il au ca protagonist pe Hugh Jackman si care au rulat in intreaga lume.

Prin ¬Marea Preselectie¬, Lipton Ice Tea, alaturi de celebrul actor Hugh Jackman, cunoscut pentru rolurile sale din productii cinematografice ca Wolverine, X-Men sau Australia, vor sa gaseasca cea mai optimista si mai plina de viata persoana. Competitia se va desfasura pe internet si isi propune sa devina cel mai mare concurs digital international. 

Pentru inscriere, participantii, inclusiv cei din Romania, vor trebui sa realizeze un filmulet de 60 de secunde cu ei insisi, care sa ilustreze pofta de viata, optimism si vitalitate, atribute de baza al brandului Lipton Ice Tea. Acestea vor fi urcate pe website-ul www.drink-positive.ro, unde vizitatorii le vor putea urmari si vota. Primele 15 filmulete cu cele mai multe voturi, vor intra in lupta pentru marele premiu. Castigatorul va fi anuntat pe website-ul Drink-Positive, in toamna.

Jason Green, Chief Marketing Officer  Lipton Ice Tea declara: ¬Oamenii din intreaga lume s-au entuziasmat la primele spoturi Lipton Ice Tea cu Hugh Jackman; in semn de multumire, vrem sa oferim cuiva sansa sa il insoteasca pe celebrul actor pe platourile de filmare la urmatorul spot al brandului. Sunt chiar curios sa vad ce inseamna pofta de viata si optimismul pentru oamenii din toata lumea si cum le vor ilustra pentru ¬Marea Preselectie¬. Mult succes tuturor participantilor!¬. 

Hugh Jackman a comentat: ¬Spoturile Lipton Ice Tea au fost primele mele productii comerciale; m-am distrat copios la filmari si ma bucur ca acum o alta persoana norocoasa, de undeva de pe glob, va avea aceasta sansa. Cautam pe cineva care sa transmita multa energie, o persoana tonica si optimista! Mult succes tuturor!¬

Prezent in toate topurile internationale de frumusete, Hugh Jackman a reusit sa cucereasca si publicul roman, fiind unul dintre cei mai populari si apreciati actori in Romania. Mai mult decat atat, un sondaj realizat in perioada 15-26 martie menit sa descopere preferintele romancelor in materie de vedete, a scos in evidenta faptul ca 36% dintre acestea si-ar insela partenerul de viata cu Jackman, daca li s-ar oferi ocazia.

¬Marea Preselectie¬ face parte din campania globala a brandului ¬Drink Positive¬, lansata prin parteneriatul dintre Lipton Ice Tea si Hugh Jackman, primul parteneriat de imagine al starului de la Hollywood, incheiat in luna ianuarie a acestui an.

Pentru a intra in competitie si pentru mai multe detalii legate de inscriere vizitati www.drink-positive.ro.
 

Despre Lipton

Lipton este o marca Unilever. Produsele Lipton Ice Tea sunt dezvoltate pe plan international sub umbrela Pepsi Lipton International Ltd., un joint venture intre PepsiCo si Unilever. Produsele Lipton Ice Tea sunt imbuteliate si distribuite in Romania si Republica Moldova de catre Quadrant Amroq Beverages SA, membra a PepsiCo Beverages, sub licenta Pepsi Lipton International Ltd. QAB SA este imbuteliatorul si distribuitorul autorizat al produselor sub marcile inregistrate PepsiCo (Pepsi, 7-UP, Mirinda, Mountain Dew, Evervess), precum si al propriilor produse, sub marcile Prigat si Roua Muntilor. De asemenea este distribuitorul autorizat in Romania pentru bautura sport Gatorade (o marca a Stokely Van Camp, tot sub umbrela PepsiCo).
 
Pentru mai multe informatii, va rugam contactati: GMP PR, Roxana Poede, roxana.poede[at]gmp.ro.¬

 Citeste mai multe despre     |   |   |   |   |   |   |   |   | 
  409 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings