newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Noutati la Liberty Center


PDF Print
A | a
E-mail
de Meda Popea | Marţi, 30 martie 2010, 16:50 webReleases | Distributie / Retail

Next la Liberty Center | Foto: webPR.ro
Liberty Center anunta ca brandul Next va fi sponsor al Jocurilor Olimpice de la Londra din 2012.

Next va fi furnizorul oficial de obiecte de imbracaminte si articole de casa al Jocurilor Olimpice si Paralimpice de la Londra din 2012. Next va crea tinute pentru ceremonia de deschidere si de inchidere si uniforme pentru echipa Marii Britanii, precum si uniforme pentru cei 4500 de oficiali tehnici, ca si costume pentru personalul de receptie al Comitetului de Organizare al Jocurilor Olimpice si Paralimpice. In plus, va furniza articole de casa si lenjerie pentru Satul Olimpic. Next va avea licenta pentru Londra 2012, iar echipa sa de creatie va dezvolta o gama comerciala de articole de imbracaminte si casa Londra 2012.

Next este un brand de moda leader in Marea Britanie, iar la Liberty Center ofera clientilor imbracaminte, incaltaminte si accesorii in colectii dedicate femeilor, barbatilor si copiilor, precum si produse pentru casa. Recent, pe 20 martie, colectia Next Kids a beneficiat de o prezentare pe patinoarul de la etajul al doilea al complexului.

TCM a deschis un nou magazin la Liberty Center pe 27 martie

Din 27 martie, Liberty Center are un nou magazin: TCM. Magazinul isi asteapta clientii la etajul al doilea al complexului cu o gama larga de produse pentru casa si familie: electrocasnice, electronice, scule si unelte, cadouri, confectii, articole pentru amenajari interioare. Toate produsele TCM sunt marca exclusiva Tchibo, o marca la standardele cele mai inalte, avand preturi mici. De 50 de ani, TCM are milioane de clienti in toata Europa si 60 000 de puncte de vanzare.

Despre Liberty Center

Liberty Center cuprinde in prezent peste 100 de marci de prestigiu romanesti si internationale, acoperind o plaja larga de produse si servicii, precum articole de moda si accesorii, produse sportive, produse cosmetice, articole pentru copii, librarie, film si IT, telefonie mobila, articole electronice si electrocasnice, optica, decoratiuni interioare, coafor, curatatorie ecologica, florarie, bancomate, farmacie, agentie de turism, supermarket, loc de joaca pentru copii. De asemenea, la Liberty Center publicul poate alege dintr-o multitudine de restaurante cu specific traditional sau international, fast-fooduri, baruri si cafenele.

La Liberty Center se afla The Light Cinema, cinematograf 100% digital si 3D, cu 7 sali de cinema si o capacitate totala de 1100 locuri, precum si singurul loc din Bucuresti pentru experiente 6D.  La Liberty Center se afla si un patinoar permanent, The Champs, cu o suprafata totala de 300 mp, dispunand de patine proprii.

Program de functionare Liberty Center:

3 Aprilie 2010: 10:00 - 22:00

4 Aprilie 2010: 14:00 - 22:00 *

5 Aprilie 2010: 10:00 - 22:00

* Vor fi deschise numai zona de Food-Court, patinoarul, cinematograful, zona de joaca pentru copii

Adresa Liberty Center: Calea Progresului 151-171, sector 5, Bucuresti (intersectia Calea Progresului cu Calea Rahovei, acces cu tramvaiele 8, 11, 23, 25, 32 si autobuzele 117 si 173). Telefon: 021/ 369 98 75.

Contact:

Meda Popea,
PR Consultant pentru Liberty Center
E-mail: popea.meda[at]gmail.com

 Citeste mai multe despre     |   |   |   |   |   |   |   |   | 
  



552 vizualizari




WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by