newsletter rss
HotNews.ro

Cum isi planifica romanii cumparaturile de Craciun? Sondaj Ofertolino.ro


PDF Print
A | a
E-mail
de ofertolino.ro | Marţi, 15 decembrie 2020, 14:05 webReleases | Distributie / Retail

Q1 Cand intentionati sa faceti cumparaturile de Craciun_Offerista Group | Foto: webPR.ro

Aproape jumatate dintre respondenti (46%) isi fac cumparaturile de Craciun pe tot parcursul lunii decembrie, in timp ce 30% dintre acestia asteapta sa inceapa promotiile de Craciun.

Rezultatele sondajului le puteti accesa pe acest link

Ofertolino.ro este una dintre cele mai populare platforme, folosite de catre utilizatori pentru a obtine informatii despre ofertele din retail. Daca sunteti interesati, ne puteti contacta pentru mai multe detalii legate de instrumentele noastre de promovare online dedicate segmentului de retail.


Categoriile de produse pe care majoritatea participantilor intentioneaza sa le cumpere includ: produse de casa si decoratiuni; cadouri pentru copii( articole vestimentare, accesorii si jucarii); imbracaminte, incaltaminte, accesorii, articole sportive.


Mai mult de jumatate dintre respondenti (54%) vor face cumparaturile de Craciun intr-un magazin fizic, in timp ce aproximativ 34% dintre acestia prefera sa cumpere atat online, cat si din magazin.


Cand vine vorba despre modalitatea de plata, 46% prefera sa achite cash iar 41% cu cardul.

Despre Offerista Group

Offerista Group Romania ofera servicii de promovare online dedicate segmentului de retail. Sprijinim partenerii nostri sa atinga cat mai eficient consumatorii, reducand numarul de cataloage tiparite si sporind investitia in canale digitale masurabile.

In Romania detinem cea mai populara platforma digitala( web&APP) pentru distribuirea de cataloage in format digital.

Compania germana Offerista Group are birouri in 9 tari si deruleaza operatiuni in Europa si Africa de Sud. La sfarsitul anului 2019 si-a consolidat pozitia de lider european in materie de Retail Marketing Digital prin achizitia Prospecto Group.

javascript:nicTemp();

  29 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by