newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Bonami - venituri de peste 55 milioane de euro in 2019


PDF Print
A | a
E-mail
de bonamicz | Miercuri, 5 februarie 2020, 16:09 webReleases | Distributie / Retail

In 2019, Bonami, magazinul online cu mobilier si decoratiuni, a cumulat venituri de peste 55 de milioane de euro cu 30% mai mari decat in anul anterior. Profitul a atins mai multe milioane de euro si toate cele cinci piete au fost profitabile. Ungaria a inregistrat un nivel record, cea mai noua piata din portofoliul Bonami, lansata in august 2018. Pentru 2020, planul companiei este sa creasca cu 35% si include o serie de investitii.

Bonami - venituri de peste 55 milioane de euro in 2019


Datorita rezultatelor financiare bune si a profitului de anul trecut, ne putem permite anul acesta multiple investitii", spune Pavel Voparil, CEO Bonami. "Vom investi sute de mii de euro intr-o ampla extindere a depozitului. In acest fel vom avea pana la de doua ori mai multe articole disponibile in stoc cu livrare imediata, ceea ce va scurta semnificativ durata transportului catre client. In acelasi timp, vom incepe sa ne dezvoltam prezenta offline. Punctul de distributie deschis anul trecut in Jenec Praga, a confirmat fara echivoc interesul clientilor, asa ca vom investi puternic in magazine emblematice amplasate in orasele mari, a mai adaugat Voparil.

Pe langa transport, se va imbunatati si calitatea produselor. "Anul trecut am inceput o schimbare importanta a gamelor comercializate. Am adaugat marci pe care clientii le-au solicitat si le-am eliminat pe cele pe care nu le doreau, discutam despre mii de produse. Vom continua in mod sustinut acest proces si in 2020. Vom dezvolta sortimentul pentru a veni in intampinarea diverselor nevoi ale clientilor, vom introduce o serie de noi marci atractive, colectii de produse noi si colectii co-brand, la a caror dezvoltare Bonami va participa, promite Voparil.

In primavara acestui an va debuta si transportul propriu pentru produse supradimensionate, care va functiona mai intai in Praga, urmand apoi extinderea in celelalte tari. Transportul va include, de asemenea, servicii suplimentare, cum ar fi livrarea pana la usa, asamblarea mobilierului sau eliminarea ambalajelor.

Dorind sa vina in intampinarea cerintelor clientilor sai, Bonami va implementa anul acesta in Romania plata in rate.

"De asemenea, lansam un nou serviciu pentru clientii corporate si VIP, carora le vom oferi servicii speciale. Este vorba despre arhitecti si designeri de interior ce vor beneficia de o echipa dedicata, un proces logistic special, accesul prioritar la inovatii si, in viitor, propria gama de produse, precum si ateliere si evenimente educationale", a afirmat Pavel Voparil. Toti clientii se vor putea inspira din activitatea acestor profesionisti prin fotografiile lor si alte materiale ce vor fi publicate pe site-ul Bonami.

Despre Bonami
Bonami a fost creat in 2013 ca un spatiu online plin de inspiratie pentru casa si birou. Dupa cinci ani, cifra de afaceri a depasit 40 de milioane de euro. Pe langa piata ceha, Bonami inspira si pietele din Slovacia, Polonia, Romania si Ungaria. Bonami apartine grupului de investitii Miton.

  284 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by