newsletter rss
HotNews.ro

Oferta de smartwatch-uri Kruger&Matz se extinde cu modelul SmartKid


PDF Print
A | a
E-mail
de AndreeaViciu | Marţi, 26 februarie 2019, 9:59 webReleases | Distributie / Retail

KM0469 | Foto: webPR.ro
Kruger&Matz are acum in oferta un smartwatch ce ii va ajuta pe parinti sa aiba grija de copii chiar cand sunt departe. Ceasul SmartKid este dotat cu modul GPS, care impreuna cu aplicatia dedicata iti vor permite sa afli locatia, dar sa si stabilesti zona de siguranta pentru copilul tau.

Cine nu ar vrea sa stie unde se afla si ce face copilul sau in orice moment? Siguranta copilului este cel mai important lucru pentru un parinte. Un smartphone cu o aplicatie dedicata poate fi de folos, dar un ceas cu modul GPS este mai practic si usor de folosit. Brandul Kruger&Matz si-a extins oferta de smartwatch-uri cu modelul SmartKid, dedicat celor mici.

Ceasul SmartKid este un gadget excelent pentru copii, cu functionalitate ce va fi apreciata in primul rand de parinti. Produsul are un procesor MTK2503 si sistem de operare Linux, este dotat cu modul GPS, care iti permite sa verifici oricand unde este cel mic.

Functionalitatea SmartKid este sporita de utilizarea cardului microSIM. Ceasul are functia de apelare si WeChat, care iti permite trimiterea de mesaje vocale scurte. Mai mult, datorita functiei SOS copilul isi poate informa printr-o apasare de buton parintii daca se afla intr-o situatie periculoasa.

Specificatii suplimentare ce pot fi pe placul celor mici sunt posibilitatea de a se juca, utilizarea lanternei si a calculatorului, ca si functia pedometru, care numara pasii facuti intr-o zi, precum si camera de 0,3 megapixeli.

Aplicatia dedicata KrugerMatz SmartKid ajuta parintii sa stabileasca o zona de siguranta si ii va anunta atunci cand copilul paraseste zona determinata; cu ajutorul ei parintii pot sa contacteze copilul si sa il localizeze cu usurinta. Fotografiile facute de copil cu ceasul pot aparea pe smartphone-ul parintelui imediat cum au fost facute.

SmartKid vine in doua variante de culori: roz si albastru. Ambele modele sunt lucrate cu atentie la detaliu si au un design ce va atrage privirile. Ecranul de tip touchscreen are 1.44", avand dimensiunile de 50x40mm, precum si o curea din cauciuc. Carcasa ceasului are standardul IP67, ceea ce inseamna ca este rezistenta la ploaie sau la caderea in apa. Ceasul are o baterie de 440 mAh ce rezista o perioada lunga fara sa trebuiasca sa o incarci.

Ceasul pentru copii SmartKid de la Kruger&Matz este disponibil in magazinul online oficial Kruger&Matz - www.krugermatz.ro la pretul de 249 Ron.

Mai multe informatii:

www.krugermatz.ro | www.facebook.com/KrugerMatzRomania
  2485 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by