newsletter rss
HotNews.ro

Transforma-ti afacerea intr-o solutie inteligenta cu noile echipamente horeca!


PDF Print
A | a
E-mail
de horeca-iasi | Vineri, 15 februarie 2019, 19:25 webReleases | Distributie / Retail

Alege echipamente profesionale de top pentru cresterea productivitatii afacerii tale! Eficientizeaza-ti modul de lucru cu noile echipamente bucatarie precum cuptor pizza, cuptor gastronomic, friteuza profesionala si multe alte produse!

Cauti reduceri la echipamente horeca?

Ai ajuns in locul potrivit! Aici vei gasi in fiecare saptamana noi reduceri la echipamente inteligente pentru horeca si industria alimentara. Fie ca esti in cautarea unor echipamente precum cuptor pizza, cuptor gastronomic, friteuza profesionala, accesorii brutarie sau echipamente bucatarie, la noi vei gasi toate aceste produse, la preturi imbatabile.


Noi te ajutam sa iti desfasori activitatea in conditii optime!

Pentru a-ti desfasura activitatea fara batai de cap, in cele mai bune conditii, beneficiezi de servicii de consultanta flux tehnologic, mentenanta si service pentru echipamentele tale.

Specialistii nostri iti sunt mereu alaturi cu cele mai bune solutii pentru a mentine fluiditatea afacerii tale! In plus, iti oferim solutii performante de finantare pentru achizitionarea de echipamente horeca si pentru industria alimentara.


Intra in legatura cu un specialist horeca!

Pentru a discuta cu unul din tehnicienii nostri, trebuie doar sa ne contactezi folosind informatiile de pe pagina de Contact si vom raspunde in cel mai scurt timp!

  2374 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by