newsletter rss
HotNews.ro

BikeXCS – Black Friday 2018 la biciclete, piese, echipamente si accesorii ciclism


PDF Print
A | a
E-mail
de alina.o | Luni, 12 noiembrie 2018, 14:27 webReleases | Distributie / Retail

Black friday 2018 bikexcs | Foto: webPR.ro
Vineri, 16 noiembrie 2018, magazinele de biciclete, piese si accesorii de ciclism BikeXCS lanseaza Campania Black Friday 2018 - o adevarata sarbatoare a reducerilor la biciclete, piese, echipamente si accesorii de ciclism.

In magazinele fizice BikeXCS si in magazinul online www.bikexcs.ro toate produsele beneficiaza de reduceri de BlackFriday!

Pana la 80% reducere la biciclete pentru adulti si copii, piese de bicicleta, echipamente ciclism si accesorii de bicicleta.

Te invitam sa dai o raita in cele 3 showroomuri BikeXCS din Bucuresti:
• BikeXCS Sector 1 Bucuresti: Str. Nicolae G. Caramfil 34
• BikeXCS Sector 2 Bucuresti: Bd. Lacul Tei 126 - 128
• BikeXCS Sector 3 Bucuresti: Str. Baba Novac 11A
sau sa ii vizitezi online, pe https://www.bikexcs.ro

Despre BikeXCS

Pasiunea pentru biciclete s-a transformat in business acum 15 ani. Primul magazin BikeXCS a fost deschis in 2002 in zona Baba Novac, fiind printre primele magazine de biciclete din Bucuresti. A fost urmat in 2008 de magazinul din Lacul Tei. In septembrie 2017, s-a deschis si cel de-al treilea magazin de biciclete BikeXCS, in sectorul 1 din Bucuresti.

Ce ii diferentiaza?

1. Gama variata de biciclete, piese, echipamente care se adreseaza atat biciclistului amator, care doreste sa se bucure in siguranta si pentru mult timp de noua lui achizitie, cu o investitie financiara rezonabila, cat si biciclistului profesionist sau impatimit.
2. Service-urile BikeXCS primesc orice tip de bicicleta, incepand de la biciclete de copii si terminand cu biciclete mtb full-suspension sau biciclete electrice.
3. BikeXCS rasplateste fidelitatea clientilor sai, oferind frecvent reduceri si promotii atractive. Campaniile „Nota de la Bac”, „Black Friday”, reducerile de Ziua Copilului, de Dragobete, de Martisor si lichidarile de stoc din august sunt deja o traditie.
4. Au oferit inca de la inceput si ofera in continuare seriozitate, transparenta comerciala si profesionalism clientilor si colaboratorilor.

  50 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by