newsletter rss
HotNews.ro

Procter & Gamble il numeste pe Antoine Brun in functia de vicepresedinte pe regiunea Europei de Sud-Est


PDF Print
A | a
E-mail
de bdr | Joi, 15 martie 2018, 17:56 webReleases | Distributie / Retail

Antoine Brun-vicepresedinte P&G SEE | Foto: webPR.ro

Incepand cu 1 aprilie, Antoine Brun preia functia de vicepresedinte pe regiunea Europei de Sud-Est in cadrul Procter & Gamble, pozitie din care va coordona afacerile si operatiunile companiei in 10 piete, inclusiv Romania.


"€œSunt bucuros ca m-am intors in Europa pentru a lucra alaturi de organizatia talentata din Europa de Sud-Est, o regiune importanta pentru companie. Activitatile diverse si marimea afacerii P&G din aceasta zona, precum si oportunitatile de crestere pe care pietele le ofera, fac din Europa de Sud-Est un loc foarte bun in care sa iti desfasori activitatea" - declarat Antoine Brun.


Antoine Brun s-a alaturat echipei Procter & Gamble in 1995 in Franta, de-a lungul carierei ocupand diverse functii in vanzari, marketing si management. A detinut si o serie de pozitii de conducere de top, acoperind mai multe piete globale din Europa, Orientul Mijlociu, Africa si Asia-Pacific. Inainte de a prelua noile responsabilitati din Europa de Sud-Est, a ocupat funcția de vicepresedinte Australia si Noua Zeelanda.


Antoine Brun a contribuit semnificativ la operatiunile Procter & Gamble din Asia-Pacific. Sub conducerea sa, afacerile companiei din Australia si Noua Zeelanda au avut o crestere accelerata, cu rezultate puternice si la nivelul organizatiei.


Antoine Brun este casatorit si are o fiica. 


El preia responsabilitatile Elenei Kudryashova, care a fost numita vicepresedinte Baby Care China in cadrul Procter & Gamble.


Despre Procter & Gamble: P&G deserveste clienti din intreaga lume avand unul dintre cele mai puternice portofolii de marci importante, de calitate si de incredere, precum Always, Ambi Pur, Ariel, Fairy, Gillette, head&shoulders, Lenor, Oral-B, Pampers, Pantene, Tide. Comunitatea P&G cuprinde operatiuni in aproximativ 70 de tari din intreaga lume. Vizitati http://www.pg.com pentru ultimele stiri si informatii despre P&G si marcile sale.

 

  87 vizualizari


Ultimele comunicate

Investim in viitorul tau! Proiect selectat in cadrul Programului Operational Regional si cofinantat de Uniunea Europeana prin Fondul European de Dezvoltare Regionala


WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by