newsletter rss
HotNews.ro

Starbucks deschide a doua unitate din Ploiesti, in Ploiesti Shopping City


PDF Print
A | a
E-mail
de alexandra.barbu | Vineri, 28 iulie 2017, 11:18 webReleases | Distributie / Retail

Starbucks2 | Foto: webPR.ro
Ploiesti Shopping City isi completeaza portofoliul cu o noua cafenea apartinand lantului Starbucks. Cel mai important centru comercial din judet si imprejurimi aduce astfel un plus de valoare si diversificare experientei pe care le-o ofera clientilor si isi consolideaza pozitia ca principala destinatie de shopping din regiune.

Noua cafenea Starbucks se intinde pe o suprafata de 135 m2 si se remarca printr-un design natural, care pune accentul pe simplitate si eleganta. Cu aceasta noua locatie, numarul total al cafenelelor Starbucks in Romania ajunge la 31: 16 in Bucuresti, trei in Timisoara, cate doua in Constanta, Cluj-Napoca, Craiova, Iasi, Ploiesti si cate una in Brasov si Oradea.

Obiectivul Starbucks in Romania este ca pana in 2020 sa isi dubleze numarul de cafenele din tara, mizand pe apetitul romanilor pentru socializare, cafea personalizata si servicii de calitate.


"€žSuntem incantati sa adaugam in portofoliul Ploiesti Shopping City cafeneaua Starbucks, unul dintre cele mai cunoscute lanturi din lume, reusind astfel sa ne continuam misiunea de a le oferi clientilor nostri servicii adaptate constanta nevoilor lor. Suntem siguri ca toti cei care ne vor vizita se vor bucura de oferta noastra imbogatita pe segmentul de food court si vor alege sa isi completeze fiecare sesiune de cumparaturi cu un binemeritat moment de relaxare alaturi de familie si prieteni", a declarat Marina Trifina, Marketing Manager Ploiesti Shopping City.

In noua locatie Starbucks, clientii se vor putea rasfata cu bauturi pe baza de espresso si vor putea petrece timpul intr-un loc confortabil si prietenos, ideal atat pentru iesiri cu prietenii, cat si pentru momente de relaxare in familie.

Starbucks Romania opereaza prin dezvoltatorul international de restaurante AmRest, din care fac parte mai multe branduri la nivel international, printre care KFC, Pizza Hut, Burger King, La Tagliatella si Starbucks.

Starbucks are peste 20.000 de cafenele in 65 de tari si este cunoscuta ca fiind cea mai importanta marca de cafea din lume.
  74 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by