newsletter rss
HotNews.ro

Cum sa-i faci pe altii sa creada ca esti maestru in bucatarie


PDF Print
A | a
E-mail
de MoreThanPub | Vineri, 28 iulie 2017, 9:53 webReleases | Distributie / Retail

macrou | Foto: webPR.ro
Vrei sa organizezi o mica petrecere si ai nevoie de cateva preparate care sa-i impresioneze pe invitati? Nu ai nevoie de ajutorul unui chef si nici nu trebuie sa vizionezi ore in sir tutoriale in care iti sunt prezentate retete sofisticate. Traim in era vitezei, in care totul se petrece pe repede inainte. Asa ca, exista trucuri care te vor ajuta sa ai rapid pe masa preparate cu arome care vor multumi si cele mai pretentioase gusturi.

Iata cateva retete care iti vor demonstra cat de iscusita esti in bucatarie, desi niciodata nu ai fi gandit acest lucru despre tine. Cu siguranta, dupa ce vor fi gustate de iubitul/sotul si prietenii tai, acestia vor fi impresionati de cheful care se ascundea in tine.

Pentru ca este vara, o sa mizam pe retete care au la baza pestele:

La inceput sa servesti bruschete cu rosii, ton si peste. Pentru prepararea lor ai nevoie de paine, doua conserve Eva ton in suc propriu, doua rosŸii taiate cubulete, zece masline verzi (fara samburi), putin ulei de masline, oregano si usturoi. Painea se taie felii şi se pune la prajit in cuptor, iar apoi se freaca bine cu usturoi. Tonul, bine scurs, se pune intr-un bol. Adaugi peste el rosiile, maslinele, putin ulei de masline. Peste fiecare felie de paine pui o lingura din compozitia de ton, iar deasupra presari oregano. Te asiguram ca dupa acest preparat simplu, dar gustor, invitatii te privesc deja cu alti ochi.

Apoi, recomandam sa continui seara cu file de macrou Eva in ulei vegetal(cate o conserva pentru fiecare invitat), alaturi de frigarui din legume preparate pe gratar: ciuperci, ardei rosii, vinete, dovlecei si rosii. Pe un bat special pentru frigarui (se gasesc in orice supermarket) pui o ciupercuta, o bucata de ardei, o felie de vanata, una de dovlecei si una de rosii si tot asa pana se acopera tot betisorul (evident dupa ce legumele au fost lasate pe gratar, pentru 5 minute, pe fiecare parte). Pe o farfurie se aseaza continutul dintr-o conserva defile de macrou Eva in ulei vegetal, iar alaturi cate doua frigarui cu legume legume. Invitatii tai se vor linge pe degete.

Continua seara cu o salata de fructe. Ai nevoie de cativa pepeni galbeni, foarte micuti. Ii tai pe jumatate. Din fiecare jumatate scoti miezul (cu grija). In aceste jumatati de pepene adaugi cubulete de pere, de mere, de pepene galben si rosu, dar si de ananas. Iar apoi pui, pentru efect, putina frisca. Mmmm….

La aceste preparate servesti vin alb, se potriveste de minune la peste, si limonada de lamaie cu menta. Pentru limonada ai nevoie de sapte lamai, doi litri de apa, frunze de menta si gheata pisata. Stoarce sase lamai intr-o carafa mare. Adauga doi litri de apa, gheata pisata si frunze de menta.

Mai ai nevoie de un singur ingredient ca sa-i dai pe spate pe invitati: multa buna-dispozitie. Cu siguranta, la finalul serii, vei obtine nota 10!
  



14 vizualizari




WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by