newsletter rss
HotNews.ro

Silueta perfecta se construieste din bucatarie


PDF Print
A | a
E-mail
de MoreThanPub | Marţi, 27 iunie 2017, 10:14 webReleases | Distributie / Retail

pui-cu-mozzarela1 | Foto: webPR.ro
Miroase a vacanta, soare, mare si nopti cu cer senin. Zilele de vara iti fac mintea sa zburde aproape oriunde, mai putin in bucatarie. Dar nu uita: silueta perfecta este construita in bucatarie mai intai si abia apoi la sala de sport. In functie de cat de corect mananci, vei da bine in pozele de pe plaja. Asa ca lasa fast food-ul si sandvisurile infulecate in graba. Chef Liviu Balint, ambasadorul Podravka, iti ofera ca intotdeauna alternativa sanatoasa (si incredibil de gustoasa) pe care poti sa o gatesti fara bataie de cap si fara sa petreci ore in sir in bucatarie. Reteta e simpla, are un aport caloric redus si, pe cuvant de MasterChef, ai sa te lingi pe degete dupa ce o incerci!

Puiul se vrea rumen, nu de soare ci de dragul mozarellei topite si al ardeiului gras.

Fie ca gatesti celor dragi, fie ca pregatesti festinul doar pentru tine, ai grija sa nu-ti lipseasca: 3 catei de usturoi pisati, niste sare, piper, o lingura de herbes du provence si una de boia de ardei dulce. Apoi, ingredientele de baza: 2 bucati de piept de pui, un plic Vegeta Gust de Gaina, 2  ardei kapia, vreo 2 rosii si 4 felii de mozzarella proaspata.

Mare filozofie nu este: tai ardeii si rosiile cuburi, le amesteci bine cu usturoiul, sarea, piperul, ierburile aromatice si boiaua. Lasi aromele sa se intrepatrunda pentru cateva minute, cat sa ai timp sa te ocupi de pui. Pieptului de pui ii sade bine condimentat din belsug cu Vegeta Gust de Gaina. Presara savurosul condiment peste carne si apoi las-o sa se odihneasca intr-o tava unsa cu putin ulei de masline. Aseaza feliile de mozzarella peste pieptul de pui condimentat cu Vegeta Gust de Gaina si, la final, adauga amestecul de ardei si rosii. Apoi, nu-ti ramane altceva de facut decat sa bagi totul la cuptor pentru aproximativ 30 minute.

Ai vazut? Reteta propusa de Chef Liviu Balint nu-ti ocupa mai mult de jumatate ora, insa te rasfata cu un mix de arome perfecte. Unde mai pui ca e atat de savuroasa incat nu ai nevoie de garnitura. Daca tii musai s-o acompaniezi, iti recomandam o salata verde generoasa, scaldata in putin ulei de masline si doua-trei picaturi de lamaie. Si, cum vara zilele-s lungi si uneori mult prea toride, nu uita sa consumi cat mai multa apa.

Vezi, daca te tii de treaba si alegi alternativele sanatoase, gatite chiar de tine, s-ar putea sa beneficiezi numai de priviri admirative cat e vara de lunga!
  



36 vizualizari




WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by