newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Grupul Halewood Wines Romania a redus cu 50% timpul de prelucrare si organizare a datelor in urma utilizarii solutiei CPM de la Senior Software


PDF Print
A | a
E-mail
de Senior Software | Joi, 3 noiembrie 2016, 17:08 webReleases | Distributie / Retail

img3 | Foto: webPR.ro

Halewood Romania, cel mai mare exportator de vinuri romanesti in Marea Britanie, a implementat recent solutia CPM de la Senior Software pentru optimizarea proceselor decizionale prin planificarea si controlul performantei companiei.  Cu ajutorul sistemului CPM, grupul Halewood Wines Romania a redus timpul de prelucrare a datelor cu 50%, iar directorul financiar al companiei considera ca a evitat pierderi de zeci de mii de euro in urma utilizarii solutiei. 

Cu o experienta de peste 19 ani si o cifra de afaceri de aproape 20 milioane RON in 2015, Grupul Halewood Romania detine peste 350 ha in cele mai importante regiuni viticole ale Romaniei si este formata din patru divizii specializate in: gestionarea culturilor de vita de vie, productia si comercializarea de vinuri pe piata interna si export. Totodata, compania este unul dintre cei mai mari importatori de vinuri din tara,  distribuind cele mai renumite branduri de vin din toate colturile lumii.

Schimbarile si provocarile constante din piata vinurilor impun un control financiar extrem de riguros si nevoia de a monitoriza permanent indicatorii de performanta ai business-ului Halewood Romania. In lipsa unei solutii care sa integreze rapid bazele de date interne, echipa Halewood petrecea foarte mult timp cu prelucrarea manuala a rapoartelor financiare. Astfel, managerii companiei au decis sa caute o solutie care sa le poata oferi acces in timp real la informatii si care sa ii sprijine in luarea deciziilor importante.

„Sistemul CPM ne-a ajutat sa economisim aproximativ 50% din timpul zilnic cu organizarea si prelucrarea datelor, in timp ce rapoartele oferite de solutie ne-au ajutat sa evitam pierderi de zeci de mii de euro. Totodata, ne ajuta in procesul de crestere a business-ului prin vizibilitatea pe care o avem asupra activitatilor care merg bine sau mai putin bine in cadrul Grupului Halewood” a declarat domnul Ionut Podariu, Director Financiar Halewood Wines Romania.

De asemenea, cu ajutorul solutiei CPM de la Senior Software, Grupul Halewood Romania a obtinut o viziune de ansamblu asupra intregului business si a simplificat fluxurile de lucru prin organizarea datelor din diferite departamente. In acelasi timp, compania a imbunatatit controlul veniturilor si costurilor prin sistemele de raportare si planificare complexe si, eliminand munca manuala de prelucrare, echipa are acum mai mult timp sa analizeze datele si sa se concentreze pe imbunatatirea indicatorilor.

„Va pot spune ca diferenta dintre modul vechi de lucru – cu Excel – si sistemul CPM este uriasa. Nu credeam ca poate exista o solutie care sa imi simplifice munca atat de mult. Uitandu-ma in urma, nu imi vine sa cred cat timp pierdeam inainte sa utilizam solutia CPM de la Senior Software si cat de multe as fi putut sa realizez daca nu eram blocat in prelucrari de date” a adaugat domnul Podariu.

 Despre solutia CPM

Solutia CPM (Corporate Performance Management) de la Senior Software optimizeaza procesele decizionale ale companiei prin planificarea si controlul performantei afacerii – de la bugetare, planificare si previzionare, pana la analiza profitabilitatii, a indicatorilor cheie ai afacerii sau consolidarea financiara.

Clasicele fisiere Excel sunt inlocuite cu un mediu de planificare multidimensional, astfel ca procesele de bugetare, planificare si prognoza devin mult mai fiabile din punct de vedere al rezultatelor si mult mai putin costisitoare in ceea ce priveste timpul si resursele. Nefiind necesare cunostinte de programare, utilizatorii pot sa creeze si sa intretina aplicatii in mod autonom, iar interfata extrem de intuitiva a aplicatiei minimizeaza timpul de training si maximizeaza productivitatea individuala.

Despre Senior Software

Infiintata in 2003, compania Senior Software este unul dintre cei mai inovatori jucatori de pe piata sistemelor software de management al afacerilor. Companie avand capital integral romanesc, Senior Software dezvolta si implementeaza sisteme informatice de ultima generatie, specializate pe verticale de piata: ERP, BI, CRM, SFA, SCM, CPM, E-commerce, APS si MES.

·         300+ implementari de success

·         13 ani de experienta

·         120+ angajati

·         90% crestere CA

Website: http://www.seniorsoftware.ro/

Email: office@seniorsoftware.ro

  56 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by