newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Pantaloni pentru barbati in tendinte noi, introdusi in colectia Bman.ro


PDF Print
A | a
E-mail
de dorinaradulescu | Joi, 21 iulie 2016, 16:21 webReleases | Distributie / Retail

Bmanlogo | Foto: webPR.ro

Pantalonii de barbati comercializati de magazinul online de imbracaminte masculina Bman.ro sunt adusi de curand in selectiile magazinului, si de asemenea sunt confectionati in conformitate cu noile tendinte vestimentare.

Eleganta acestora nu inceteaza sa uimeasca, asadar nu se regasesc rupturi sau imprimeuri extravagante in aceste colectii. Linia vestimentara este una simpla, eleganta, de culoare majoritar uni, dar culorile pot fi si aprinse, pentru ca stilul vestimentar rafinat sa aiba libertate totala de exprimare.

 

Asadar noutate, culoare, vitalitate si stil: toate aceste atribute se regasesc din plin la modelele de pantaloni de barbati nou introduse pe site-ul Bman.ro. Trecutul este lasat la o parte in favoarea outfitului prezentului, care este imbratisat si preferat.

 

Bman.ro si exemplele sale edificatoare de pantaloni pentru barbati eleganti

 

Bumbacul este un material folosit deseori pentru pantaloni, iar pantalonii de barbati regasiti la Bman.ro contin bumbac in diferite procente, ori 100%, ori in asociere cu vascoza sau alte elemente care sa ofere texturi si grade de flexibilitate diferite. Iata in continuare cateva exemple:

  •   Pantaloni office, de culoare bleumarin, confectionati in raporte aproape egale de bumbac si vascoza (49% bumbac, 48% vascoza), precum si din 3% Licra; acestia se asociaza foarte bine cu pantofii casual maro sau cu pantofi eleganti, in culori inchise
  •  Pantaloni pentru office, negri si fabricati cu bumbac 100%, care nu lasa loc de relaxare din punct de vedere vestimentar, ci se folosesc in constructia unei tinute vestimentare alese, impuse de mediul in care barbatul se afla
  •  Pantaloni de tip casual, albi, la care se pot asocia camasi si pantofi de culori apropiate, pentru ca rafinamentul si gustul pentru moda sa fie infatisate cat mai bine posibil
  •  Pantaloni de tip casual, colorati bordo, pata de culoare care scot orice outfit masculin din anonimat, insa nu agreseaza din punct de vedere vizual, ci se incadreaza in registrul elegant; se distanteaza de sobrietate

 

Acestea sunt doar cateva exemple de pantaloni, care insa nu acopera numarul larg de variante. Totusi, este de retinut ca asemenea acestora, si celelalte modele sunt confectionate din diferite procente de bumbac, au diferite culori si un efect vizual, de asemenea, diferit.

 

Argumente in favoarea obtinerii pantalonior de barbati printr-o comanda pe Bman.ro

 

Datorita faptului ca ofera haine cu un efect stilistic italian, celebru pentru rafinament si eleganta, Bman.ro reprezinta o alegere recomandata. Filtrele din partea stanga a site-ului permit alegerea marimii, a stilului si a culorilor preferate.

 

Albul, albastrul, bleu-ul, bleumarinul, cremul, galbenul, griul, dar si culorile mai indraznete precum marsala sau mov si rosu sunt doar cateva dintre posibilitatile cromatice.

 

Tendintele de fashion sunt infatisate atat de bine pe Bman.ro incat produsele de aici servesc drept exemplu de buna practica. Pantalonii barbatesti au diferite culori potrivite barbatilor moderni, atenti la imaginea lor si care doresc sa fie respectati pentru ceea ce sunt. Si daca barbatii doresc anumite sfaturi de specialitate, echipa Bman.ro acorda consiliere vestimentara telefonica, la numarul 0765.822.827.

 

Compania care detine magazinul online Bman.ro poate fi apelata la oricare dintre numerele de telefon 0726.488.488/ 0765.822.827. Informatii suplimentare se pot obtine si prin trimiterea unui e-mail la adresa comenzi@bman.ro.

 

  126 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by