newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Ilbambino.ro comercializeaza leagane de copii, pentru exterior si interior


PDF Print
A | a
E-mail
de dorinaradulescu | Vineri, 15 iulie 2016, 11:23 webReleases | Distributie / Retail

Ilbambino logo | Foto: webPR.ro

Magazinul online Ilbambino comercializeaza o gama variata de articole si accesorii utile pe parcursul intregii copilarii, astfel incat parintii sa poata achizitiona toate cele necesare dintr-un singur loc.

Colectia de leagane pentru interiorul si exteriorul casei a fost introdusa pe site, alaturi de toate accesoriile necesare montarii acestora. Vacanta de vara este in plina desfasurare iar copiii cauta metode noi de petrecere a timpului liber si tocmai de aceea, un leagan de copii se dovedeste util in curtea casei, unde cei mici se vor distra necontenit. Anumite modele de leagane, de bebelusi, permit folosirea in interiorul casei. Puteti vedea oferta de leagane de copii pe site-ul oficial Ilbambino.ro.


Leagane de bebelusi la preturi avantajoase


Parintii care se afla in cautarea unui leagan de copii vor gasi in colectia disponibila pe site-ul Ilbambino.ro o multitudine de modele ce pot fi folosite de catre unul, doi sau mai multi copilasi in acelasi timp. Modelele felurite si gama larga de preturi fac posibilia achizitionarea unui leagan de copii indiferent de bugetul alocat pentru crearea locului de joaca pentru cei mici.


De la varstele fragede de doar cateva luni, bebelusii pot folosi modelele speciale de leagan de bebe, acestea detin sisteme de protectie astfel incat cei mici sa se poata accidenta in timpului folosirii leaganelor de bebelusi. Pozitia bebelusului in acest tip de leagan este confortabila, scaunul reglabil, si sezutul moale ii vor asigura celui mic atat protectie cat si confort. Majoritatea modelelor pot fi folosite atat ca leagane de camera cat si in exteriorul casei, datorita protectiilor solare. Modelele multifunctionale, de tip 3 in 1, se pot folosi atat ca leagan, cat si ca sezlong si scaun de masa.


Un alt tip de leangan pentru bebelusi este Jumper, care poate fi montat doar in interiorul tocului usii. Bebelusul este sustinut atat de spate cat si de burtica si poate fi usor scos si pus in leagan datorita mecanismului de alunecare. Inaltimea leaganului este reglabila iar clema, cureaua si cadrul sunt tesate pana la un milion de sarituri, astfel incat siguranta copilasului in timpul folosirii leaganului de bebelus este garantata. Materialele folosite in crearea leaganelor de bebelusi sunt lavabile in masina de spalat.


Producatorii modelelor de leagane de copii disponibile pe site-ul Ilbambino sunt recunoscuti la nivel international pentru calitatea produselor fabricate. Pe site-ul oficial al magazinului Ilbambino veti putea gasi si produsele urmatorilor producatori:


• Baby Go

• EGT – Soulet 

• KBT

• Little Tikes 

• Tega Baby


Cu toate ca articolele comercializate respecta normele de protectie si siguranta, este recomandat ca cei mici sa fie supravegheati in timpul folosirii unui leagan de copii. Atat leaganele de bebelusi cat si leaganele pentru copiii mai mari sunt o modalitate distractiva de a petrece timp de calitate in relatia parinte – copil, cat si intre frati sau prieteni.

 

 

  39 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by