newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Plicurile de bani pentru nunta de la Invitatie-online.ro sunt elegante, in acord cu nunta in sine


PDF Print
A | a
E-mail
de dorinaradulescu | Vineri, 8 iulie 2016, 16:19 webReleases | Distributie / Retail

Invitatie_logo | Foto: webPR.ro

Sunt aproximativ 30 de modele de plicuri de bani de inmanat la nunta care merita atentia cuvenita, deoarece reprezinta mijloace elegante prin care darul de nunta este oferit/ primit.

Plicurile folosite la nunta au un spatiu liber pentru a fi completate de familiile care pun darul de nunta in interior. Cum nu se doreste ca acest lucru sa fie o formalitate functionareasca, plicurile acestea trebuie sa dispuna de eleganta cuvenita nuntii, pentru ca totul sa fie in acord cu nunta. Invitatie-online.ro cuprinde plicuri de bani care folosesc la nunta, ieftine si elegante totodata. Puteti vedea oferta accesand link-ul urmator: https://www.invitatie-online.ro/plicuri-bani-nunta.html, de pe site-ul oficial Invitatie-Online.ro.

 

Motive pentru achizitionarea de plic de bani pentru nunta de pe Invitatie-online.ro

 

Exista plicuri de bani pentru botez si plicuri de bani pentru nunta. Aceste doua evenimente implica oferirea unui dar din partea fiecarei familii participante, si pentru acest lucru trebuie sa se tina o evidenta. Nu este cuviincios sa se primeasca darul direct in mana, sau intr-o bucata de hartie, pentru ca acestea nu sunt maniere elegante si poate nici confidentiale.

 

De aceea, plicurile pentru nunta in care se pune darul sunt importante. Si daca sunt si elegante si ieftine in acelasi timp, atunci trebuie sa se regaseasca in mod obligatoriu pe lista de cumparaturi (sau in cosul de cumparaturi online).

 

Invitatie-online.ro este magazinul prin care se pot comanda plicuri din acestea elegante si ieftine. Iata in continuare cateva modele:

         Model decupat cu o animatie - el si ea toastand; modelele in care amandoi sunt reprezentati vor naste zambete admirative

  •          Model elegant cu chenar in relief, pentru o nota de gingasie
  •          Model cu un mesaj central „Bine ati venit!”,  o urare potrivita si de bun gust
  •          Model haios, cu o masina rosie de care sunt agatate cutii zornaitoare specifice, pentru nuntile in care mirii sunt glumeti si cu pofta de viata
  •          Model negru, cu imprimeuri decorative aparte, folosit pentru nuntile exquisite
  •          Model cu motive traditionale romanesti, adaptate unei nunti cu muzica traditionala romaneasca


 Invitatie-online.ro livreaza plicurile de bani pentru nunta in conditii avantajoase

 

Aceste produse pot fi comandate online sau telefonic, iar livrarea se face prin 3 modalitati: fie prin curierat rapid (peste 3400 de localitati pentru care se pot efectua livrari), prin Posta Romana (la un cost mai mic fata de curieratul rapid) sau prin ridicarea personala de la un punct fix.

 

Prin acest detaliu semnificativ apare inca un motiv pentru care site-ul Invitatie-online.ro este cel potrivit pentru toti mirii care isi organizeaza nunta si vor sa imprime pe orice lucru acelasi stil elegant, si de asemenea vor sa isi protejeze bugetul si asa incarcat de cele necesare pentru nunta. Nunta este prin definitie un eveniment elegant, si totul, pana si colectarea darului de nunta, trebuie sa se mentina pe aceasta linie.

 

Societatea detinatoare a magazinului de profil  Invitatie-online.ro poate fi apelata la oricare dintre numerele de telefon 0735.088.648 ori 0764.514.859. De asemenea, adresa de e-mail  office@invitatie-online.ro.       

  



123 vizualizari




WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by