newsletter rss
HotNews.ro

webRelease:Uscatoarele de par pentru hotel oferite de Arli.ro - pentru conditii premium de cazare


PDF Print
A | a
E-mail
de dorinaradulescu | Luni, 4 iulie 2016, 18:50 webReleases | Distributie / Retail

uscatoare par hoteliere | Foto: webPR.ro

Uscatoarele de par pentru hotel reprezinta detaliile esentiale in crearea conditiilor optime de cazare. Facilitatiile pe care oaspetii le vor intalni in cadrul unui hotel vor justifica pretul si vor fi motivele pentru care acestia se vor intoarce ori de cate ori vor avea ocazia, si astfel se poate crea un portofoliu vast de clientii fideli.

Ultima tehnologie in materie de uscatoare de par pentru domeniul hotelier de calitate este disponibila pe Arli.ro.


Arli.ro este magazinul online ce ofera sisteme complete de igiena de calitate superioara. Dintre clientii Arli fac parte si: Baneasa Shopping City, McDonald’s, Kaufland, Banca Transilvania, Lantul hotelier Golden Tulip si multi alti. Experienta ii recomada ca fiind profesionisti, iar produsele comercializate de calitate superioara devin motivul pentru care clienti sunt multumiti de fiecare data.


Alegeti sa achizitionati uscoatoarele de par pentru hotel oferite de Arli.ro si astfel veti avea parte de tehnologie de ultima generatie, de preturi accesibile si, nu in ultimul rand, de profesionalism.


Uscatoarele de par pentru domeniul hotelier potrivite oricarui spatiu in care vor fi utilizate


Uscatoarele de par pentru domeniul hotelier oferite de Arli.ro pot fi utilizate in cadrul camerelor de hotel, piscinelor, SPA-urilor, salilor de fitness, astfel incat, oricare ar fi locul in care il veti amplasa, sa se potriveasca nevoilor clientilor.

Cateva modele de uscatoate de par pentru hotel regasite pe platfora online Arli.ro sunt:


·         Uscator de par pentru hotel standard – acesta are un suport ce poate fi fixat pe perete si este popular in radul alegerilor tuturor celor ce isi doresc conditii optime. De asemenea, acest uscator de par este prevazut cu un concentrator de aer cald detasabil si are o putere de 1,2 W, in plus, este dotat si cu comutator de aer rece

·         

Uscator de par pentru hotel business – si acesta detine un suport care poate fi fixat pe perete. Functia de baza a acestui uscator de par este aceea a activarii automate in momentul ridicarii furtunului din suport. Design-ul acestui uscator profesionist de par este unul clasic, iar Arli.ro garanteaza o durata medie de utilizare, anume 7 ani. Achizitionand acest uscator de par bussines pentru hotel de pe platforma online Arli.ro veti beneficia de o garantie de 5 ani


·         Uscator de par pentru hotel Confort Plus de la Arli.ro – potrivit bailor moderne, acest uscator de par de ultima tehnologie are o putere de 1,4 W si este prevazut cu trei trepte: Mica, Medie si Mare. Ca toate celelalte urscatoare de par pentru hotel si acesta este prevazut cu un suport pe care il puteti fixa in perete. Design-ul este punctul forte al acestui uscator de par pentru domeniul hotelier, modern si foarte elegant se va potrivi oricarei bai, in special bailor moderne


Uscatorul de par pentru hotel poate fi comandat online pe Arli.ro


Tehnologia superioara, produsele de calitate, dar si timpul scurt de livrare sunt motivele pentru care va puteti baza pe magazinul online Arli.ro.


Alegeti unul dintre uscatoarele de par pentru hotel regasite in cadrul gamei oferite de Arli.ro, pentru ca oaspetii dvs. sa aiba toate conditiile optime de cazare.


Este simplu! Tot ceea ce este necesar este conexiunea la internet pentu a plasa o comanda online de pe Arli.ro. De asemenea, puteti suna la: 021 320 6364 sau 0742 176 622, in cazul in care doriti sa comandati telefonic.

  92 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings