newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Cosmeticele hoteliere oferite de Dacris94.ro - detaliile ce fac diferenta


PDF Print
A | a
E-mail
de dorinaradulescu | Luni, 4 iulie 2016, 18:02 webReleases | Distributie / Retail

cosmetice hoteliere | Foto: webPR.ro

Cosmeticele hoteliere sunt acele detalii care pot face diferenta si pot urca hotelul in topul preferintelor tuturor oaspetilor. Hotelurile sunt obligate sa ofere oaspetilor conditii de cazare optime, doar in acest fel isi vor face in portofoliu de clienti fideli si astfel vor beneficia de profit. Cumparand doar cosmetice hoteliere de calitate, veti avea clienti multumiti.

Dacris94.ro este un magazin online care comercializeaza produse de curatenie si consumabile hoteliere. Stocul acestui magazin online este structurat in trei categorii de utilizatori: industriali, casnici si Ho.Re.Ca, adica hoteluri, restaurante si cafenele.

Pe langa o gama variata de cosmetice hoteliere, magazinul online ofera calitate superioara. In cadrul acestei platforme online veti gasi tot ceea ce ii este necesar unui hotel pentru a crea conditii de cazare premium.


Detaliile sunt cele ce vor face diferenta, de aceea Dacris94.ro va ofera lucruri esentiale, precum: sampon hotelier, papuci hotelieri etc., si produse cosmetice utile, precum: servetele cu silicon pentru pantofi sau pungi pentru pahare.


Consumabilele hoteliere regasite in cadrul magazinului online Dacris94.ro


Consumabilele hoteliere sunt acele detalii ce vor fi observate de client, facandu-l sa se reintoarca la hotelul respectiv.


Iata produsele cosmetice hoteliere puse la dispozitia dumneavoastra de catre magazinul online Dacris94.ro:


·         Papuci hotelieri – Dacris94.ro va ofera mai multe tipuri de papuci hotelieri, printre acestia se numara si: papuci inchisi in fata, papuci deschisi in fata, papuci spa. Toti papucii oferiti de Dacris94.ro sunt confectionati dintr-un material de buna calitate, material forrier, avand talpa antiderapanta, iar cei spa sunt special creati pentru centrele SPA si piscine


·         Sacose, pungi – pentru a fi un hotel premium acesta trebuie sa indeplineasca in primul rand cerintele legate de igiena de aceea au nevoie de pungile ce vor mentine paharele sterilizate si de sacosele pentru lenjeriile de pat pe care viitorii oaspeti le vor utiliza


·         Produse cosmetice hoteliere pentru dus – gel de dus, sampon, casca de dus si multe alte produse de igiena care nu pot lipsi dintr-un hotel, in plus cosmeticele hoteliere pentru igiena disponibile pe Dacris94.ro sunt parfumate, lasand pielea catifelata


·         Pahare sterile – acestea pot fi utilizate in fiecare camera a hotelului, venind in numar de 100


Acestea sunt doar cateva dintre produsele oferite de Dacris94.ro. Oricand veti avea nevoie de unele dintre produsele cosmetice hoteliere, va puteti baza pe Dacris94.ro pentru ca ofera profesionalism si produse de calitate, de asemenea, detine un stoc important de cosmetice hoteliere.


Tot de pe aceasta platforma veti regasi produse de curatenie de inalta calitate pe care le puteti utiliza indiferent de numarul de camere pe care hotelul il detine, aici veti gasi cantitati mari ce vor ajunge mult timp, pentru a fi folosite, cu eficienta.


Produsul cosmetic hotelier se comanda online de pe Dacris94.ro


Pentru a va putea concentra pe activitatiile profesionale, aveti nevoie de un serviciu care sa va ajute sa economisiti timp. Dacris94.ro cunoaste nevoile clientilor sai si ale viitorilor clienti, de aceea ofera posibilitatea de achizitionare online a cosmeticelor hoteliere, atat de folositoare pentru o afacere de succes, mai ales in acest domeniu foarte competitiv. 


Trebuie doar sa intrati pe site-ul oficial Dacris94.ro si sa va alegeti cosmeticele hoteliere necesare in crearea conditiilor optime de cazare. Pentru comenzi, mai puteti utiliza si numarul de telefon: 0751 131 070 sau e-mailul: office@dacris94.ro

  150 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by