newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Tricicletele marca Ilbambino.ro sunt pentru copiii sportivi


PDF Print
A | a
E-mail
de dorinaradulescu | Vineri, 10 iunie 2016, 17:06 webReleases | Distributie / Retail

Ilbambino logo | Foto: webPR.ro

Tricicletele pentru copii sunt modalitatea perfecta pentru a-i convinge pe copilasi sa faca sport in timpul plimbarii.

Ilbambino.ro ofera o gama larga de triciclete pentru copilasi mai mici si mai mari, disponibila aici: https://www.ilbambino.ro/triciclete-copii/, pe site-ul oficial. Puteti gasi tricicleta perfecta pentru copilasul dumneavoastra si o puteti comanda simplu, prin cateva click-uri. 


Triciclete pentru prichindei mai mici si mai mari


Triciclete pot folosi atat copiii care stiu deja sa mearga pe 3 roti, cat si copilasii mai mici, ce nu au deprins inca miscarile necesare folosirii tricicletei.

Puteti cauta tricicletele disponibile pe site in functie de varsta copilasului, greutatea tricicletei, pret si producator.

Printre producatorii ale caror triciclete le puteti gasi pe site-ul oficial Ilbambino se afla si:

·         Baby Mix

·         Bertoni

·         Chipolino

·         Lorelli

·         MYKids

·         Puky


Coplasii mici pot folosi una dintre cele doua tipuri de triciclete create special pentru acestia. Un prim model este tricicleta care nu are pedale. Colectia Pukylino Puky contine acest tip de treiciclete, avand drept caracteristici:

·         Scaun comod, cu design ergonomic

·         Maner pentru transport

·         Manere de cauciuc

·         Dimensiuni: 51 x 26 x 22 cm

·         Brat de metal cu design anticadere

·         Roti de cauciuc


Tot pentru copilasii micuti este si colectia Boby de la Milly Mally. Acest tip de tricicleta are mai multe accesorii si poate fi modificat in functie de nevoile copilasului si ale parintilor. Caracteristicile acestui tip de tricicleta sunt:

·         Ham de fixare in scaun a copilasului

·         Centura de siguranta

·         Sonerie

·         Design modern

·         Geanta depozitare

·         Suport detasabil pentru picioare

·         Posibilitatea blocarii ghidonului si rotii din fata


Pentru copilasii care stiu deja sa mearga pe tricicleta sunt recomandate atat tricicletele care se pot modifica cat si tricicletele care nu au accesoriile demontabile, in functie de preferintele parintilor. Un asemenea model este cel din colectia York Toyz by Catetero, colectie care nu detine manerul special pentru controlul directiei si vitezei de mers de catre parinte. Caracteristicile acestui tip de colectie sunt:


·         Aspect deosebit – tricicleta are un aspect sport

·         Este usoara – greutatea tricicletei este de 3,9 kilograme

·         Materiale de calitate

·         Montare simpla si rapida


In functie de modelul de tricicleta ales, aceasta poate avea si alte accesorii, printre care si panoul muzical, parasolar, copertina  si oglinda retrovizoare.


Tricicleta – modalitate distractiva de a face sport


Se stie ca sportul este foarte important pentru dezvoltarea corpului, chiar din perioada copilariei. Pe langa aspectele legate de dezvoltare, faptul ca prichindeii fac sport implica si un somn mai linistit in timpul noptii datorita oboselii cat si o pofta mai mare de mancare. Tricileta este o modalitate distractiva pentru ca prichindeii sa faca sport in aer liber. Cel putin o ora pe zi de mers pe tricicleta, recomandat in parc, il poate face pe cel mic sa iubeasca plimbarile in aer liber. Faptul ca merge pe roti ii face sa tina pasul cu dumneavoastra, in asa fel incat nu va trebui sa mergeti mai incet atunci cand sunteti cu el. 

  91 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings