newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Samsonite s-a redeschis in Bucuresti Mall


PDF Print
A | a
E-mail
de United | Joi, 15 octombrie 2015, 16:04 webReleases | Distributie / Retail

Samsonite_Bucuresti Mall | Foto: webPR.ro
Produsele brandului Samsonite, lider in industria gentilor si valizelor de calatorie, sunt din nou disponibile pentru clientii primului centru comercial modern din Romania. Spatiul Samsonite a fost extins si reamenajat dupa un nou concept, fiind transformat din insula in magazin. Situat la parterul Bucuresti Mall, magazinul ocupa o suprafata de 60 de m2.

Clientii Bucuresti Mall vor regasi la Samsonite o gama variata de genti din materiale de calitate, durabile si cu design modern, pentru toate ocaziile: de calatorie, business - cu compartiment special pentru laptop, huse pentru diverse gadget-uri, genti speciale pentru copii, accesorii de voiaj si umbrele. Totodata, gamele Cosmolite si Firelite, cuprinzand cele mai usoare valize produse vreodata de Samsonite, pot fi cumparate de acum si din Bucuresti Mall.

Cu ocazia redeschiderii, fanii brandului au parte de promotii substantiale: isi pot achizitiona anumite produse Samsonite cu reduceri de pana la 90%.
Brandul Samsonite a fost creat in 1910, in SUA, de Jesse Shwayder. Atent la trenduri si la evolutia nevoilor calatorului modern, Samsonite a devenit lider de piata in industria valizelor si gentilor de calatorie, cu produse inovatoare, de cea mai buna calitate, cu design-uri stilizate. In Romania, Samsonite este operat de General Business System SRL, companie care detine in regim propriu peste 35 de magazine.

Redeschiderea magazinului Samsonite face parte din strategia de dezvoltare si modernizare a Bucuresti Mall, primul centru comercial modern din Romania. In luna septembrie, Bucuresti Mall a implinit 16 ani de la inaugurare.
  96 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by