newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Durata de viata a bateriilor Li-Ion


PDF Print
A | a
E-mail
de MihaelaMarilena | Vineri, 4 ianuarie 2013, 15:11 webReleases | Distributie / Retail

De cate ori ti s-a intamplat sa te trezesti brusc cu o baterie nefunctionala sau a carei durata de viata sa ajunga insuportabil de mica, fie ca este vorba de un acumulator laptop, tableta sau telefon?


Bateriile reincarcabile pentru aparatura electronica au o anumita durata de viata in functie de cat de mult sunt folosite si solicitate. Un factor care duce la scaderea duratei de viata a bateriilor de tip Li-Ion este temperatura ridicata. Cu cat sunt mai expuse la temperaturi ridicate, capacitatea acestora de a stoca energia este mai mica.


In mod normal o baterie de tip Li-Ion are o durata de viata aproximativa 300-500 cilcuri de descarcare si reincarcare.  Aceast numar, de cele mai multe ori depaseste perioada de garantie pe care o are produsul atunci cand este cumparat, astfel acumulatorul nu mai poate fi inlocuit gratis de catre producator sau distribuitor conform contractului.


S.C. Lithium SHOP S.R.L. este un magazin online care comercializeaza baterii pentru laptop de orice tip si pentru orice fel de dispozitiv. Fie ca aveti nevoie de baterii pentru laptop, telefon sau tableta Lithium.ro va sta la dispozitie.


Pe langa baterii, magazinul Lithium.ro mai comercializeaza si alimentatoare pentru acasa sau masina, display-uri pentru laptop cat si tastaturi. Citeste mai multe despre   
  420 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings