newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Rubin2000 a lansat www.rubin2000-distribuitorshop.ro, siteul de unde oricine poate achizitiona ambalaje pentru bijuterii


PDF Print
A | a
E-mail
de Violeta-Loredana Pascal | Marţi, 29 mai 2012, 12:48 webReleases | Distributie / Retail

rubin2100 | Foto: webPR.ro
Aspectul conteaza si primul lucru pe care oricine il remarca este ambalajul. Cutia cea mai potrivita, aleasa cu grija pentru bijuterie, creeaza un impact vizual puternic. Rubin2000 a lansat siteul http://www.rubin2000-distribuitorshop.ro din dorinta de a le oferi clientilor o modalitate simpla de a cumpara ambalaje pentru bijuterii dintr-o gama variata de produse. Toate produsele prezente pe site sunt disponibile imediat din stoc iar livrarea se face pentru clientii din Bucuresti gratuit de Rubin2000, in 24 ore de la receptionarea comenzii/receptionarea platii si 48 de ore pentru localitatile cuprinse in aria de acoperire a serviciului de curierat rapid.

Siteul a fost gandit in asa fel incat sa ofere acces rapid la tipul de ambalaj cautat. Vizitatorii au asadar posibilitatea de a alege dintre categoriile cutiute din carton, cutiute din catifea, cutiute din imitatie piele, cutiute din plastic, cutiute din lemn, saculeti pentru bijuterii, pungi cadou, pungi cu fermoar. Pe site exista si o sectiune dedicata panourilor de prezentare a bijuteriilor si una cu diverse accesorii necesare. Vizitatorii vor gasi de asemenea o categorie dedicata ocaziilor speciale, cu produse pentru sarbatori precum Craciunul, Pastele, Valentine's Day si unor momente importante din viata precum nunta etc. Exista de asemenea si o sectiune cu lichidari de stoc si oferte speciale.

"Am dorit sa separam segmentul de ambalaje pentru bijuterii de restul produselor noastre pentru a le oferi celor interesati - companii tip reseller sau care au nevoie de ambalaje diverse si panouri de prezentare pentru produsele pe care le comercializeaza - un site dedicat. Astfel a aparut http://www.rubin2000-distribuitorshop.ro, un site cu un meniu clar, cu produse si stocuri actualizate permanent unde cei interesati vor gasi mereu ambalajele perfecte pentru produsele lor", a declarat Florin Pantelimon, Director general Rubin2000. "Site-ul contine o gama foarte variata de produse, diferite modele si culori astfel incat oricine sa poata gasi ambalajele de care are nevoie pentru afacerea sa."

Despre Rubin2000
Rubin 2000 este o companie tanara si dinamica, infiintata la sfarsitul anului 2000. Firma importa si distribuie pe piata din Romania o paleta larga de ambalaje, panouri si accesorii pentru bijuterii pe care le gasiti prezentate pe site-ul www.rubin2000-distribuitorshop.ro. Dintre acestea amintim: cutiute din diverse materiale pentru bijuterii, saculeti si pungi pentru bijuterii, panouri de prezentare a bijuteriilor si accesorii pentru bijuterii.

Pentru mai multe informatii,
Rubin2000
021 423 22 45
0722 572 822
Email: sales[at]rubin2000.ro
Web: www.rubin2000-distribuitorshop.ro
si
--
Violeta-Loredana Pascal
Director general
PRwave INTERNATIONAL
loredana[at]prwave.ro
http://www.loredana.prwave.ro
0745093889
www.prwave.ro/

 Citeste mai multe despre     |   | 
  242 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings