newsletter rss
HotNews.ro

 Inscrie-te in ​ECHIPA HOSPICE la Maratonul International Bucuresti!


PDF Print
A | a
E-mail
de Redactia | Luni, 24 septembrie 2012, 11:46 CSR

Maratonul Bucuresti | Foto: Hospice
In fiecare an, tot mai multi alergatori se alatura echipei hospice de la Maraton, din data de 6 si 7 octombrie, pentru a strange fonduri pentru copii si adulti cu boli incurabile ingrijiti de HOSPICE Casa Sperantei.  Alergatorii din Echipa Hospice sunt incurajati sa organizeze evenimente de strangere de fonduri sau sa stranga fonduri in mod individual de la familie, prieteni si colegi.

Pentru cei mai multi dintre ei este prima data cand alearga intr-o cursa de la maraton si prima data cand organizeaza actiuni si evenimente de strangere de fonduri pentru o cauza umanitara.

Cei care doresc, se pot inscrie in Echipa Hospice accesand pagina www.hospice.ro.  Primesc in schimb un tricou tehnic, servicii si receptie post-cursa, precum si o invitatie VIP la Pasta Party.

Pentru alergătorii amatori exista o cursa speciala de numai 4 km iar pentru cei avansați, există opțiunea de Full Marathon (42 km) sau Half Marathon (21 km). Dacă aceste distanțe par putin descurajatoare, poți forma o echipă și participa la Marathon Relay alături de 3 dintre prietenii tăi, astfel fiecare dintre voi va parcurge 10,5 km.

Participanții ce se deplasează cu ajutorul scaunelor rulante sunt bineveniți la oricare dintre aceste probe. Pentru mai multe informatii despre fiecare cursă vă rugăm să vizitați www.bucharest-marathon.com

Indiferent de obiectivele tale personale în calitate de alergator, te asigurăm că efortul tău va ajuta pacienții HOSPICE Casa Sperantei. Ne bazăm pe generozitatea publicului donator pentru a continua activitatea atât de necesara în București și Brașov. Sperăm că te vei alătura ECHIPEI HOSPICE în 2012!
Puteți să vă înscrieți prin formularul online aici sau la emailul maraton@hospice.ro.

 Citeste mai multe despre     | 
  3675 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by