newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Companiile romanesti pot afla acum daca bugetele de marketing si publicitate aduc rezultatele promise


PDF Print
A | a
E-mail
de | Luni, 30 mai 2016, 17:42 webReleases | Consultanta

Synergizer Business Solutions a lansat SynMA, o solutie care arata daca banii de publicitate si marketing sunt cheltuiti inutil sau aduc rezultate. Solutia monitorizeaza activitatea unei companii in mediul digital (website, newslettere, canele social media, campanii tip display sau adwords etc) si capteaza modul de interactiune a clientilor cu informatiile oferite. Datele sunt centralizate, colectate si procesate automat pentru identificarea lead-urilor si predarea acestora catre echipa de vanzari. Astfel, beneficiarii pot urmari cu exactitate sursa oricarei vanzari/client si pot evalua impactul real al investitiilor de marketing in functie de canal si proiect.

Pe baza rapoartelor, rezultatele investitiilor de marketing sunt complet transparente, iar cheltuielile vor fi alocate in functie de rezultate. Solutia permite departamentelor de marketing sa castige timp si sa poate segmenta clientii dupa nivelul real al interesului pietei fata de produsele si serviciile companiei si nu dupa criterii subiective. SynMA este disponibila pentru testare gratuita la adresa http://goo.gl/9HA4NO. Conform evaluarilor globale, investitia intr-o solutie de marketing automation se amortizeaza in 4 pana la 6 luni, in functie de bugetul de marketing si publicitate al utilizatorului.

"Am folosit in dezvoltarea solutiei o buna parte din feedbackul primit in urma organizarii Sales&Marketing Forum, unde am avut oportunitatea sa interactionam direct cu  profesionistii din domeniu. Pentru dezvoltarea proiectului am intervievat peste 20 de specialissti in marketing si vanzari. In urma studiului, am identificat faptul ca in cadrul companiilor care livreaza servicii si produse  B2B actiunile de marketing nu sunt urmarite din punctul de vedere al impactului real asupra vanzarilor pe termen scurt, mediu sau lung.  In implementarea proiectului am investit peste 300 ore de dezvoltare. Am testat SynMA cu propria echipa de marketing, iar rezultalele au fost peste asteptari, " afirma Andrei Zincenco, Director General Synergizer.

Dezvoltata pe platforma CAS CRM, Synergizer SynMA poate fi utilizata atat in regim independent cat si integrata cu aplicatia CAS CRM. Implementarea si mentenanta sunt asigurate de catre echipa Synergizer. Interfata este simpla, rapoartele sunt obtinute in timp real, iar utilizarea soluttiei nu necesita cunostinte tehnice. Solutia va fi disponibila comercial  pe piata din Romania incepand cu 30 iunie 2016 cand va fi prezentata in cadrul unui webinar gratuit.Versiunea internationala a solutiei va fi lansata pe 2 iunie 2016 la Frankfurt, Germania in cadrul unui conferinte IT regionale.

Despre Synergizer Business Solutions

Synergizer Business Solutions, Premium Partner  CAS Software AG si Microsoft Dynamics, este o companie specializata in implementarea de solutii de business pentru companii din diverse industrii.   Synergizer are experienta in proiecte de implementare solutii CRM, ERP, Salarizare si Resurse Umane, in cadrul unor companii diverse,  cu un numar de angajati cuprins intre 20 si 5000, din industrii precum: servicii, distributie, constructii, etc. Printre clientii Synergizer se numara: Adecco, RINF, Onduline, Isopan EST, GfK, Rosegur, Karelia, Alewijnse, Burda etc.

Pentru mai multe informatii despre Synergizer Business Solutions vizitati www.synergizer.ro
  200 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by