newsletter rss
HotNews.ro

webPR: Un expert britanic discuta la Bucuresti despre sustenabilitate si profit in afaceri


PDF Print
A | a
E-mail
de Smile Media | Joi, 23 aprilie 2015, 11:41 webReleases | Consultanta

Jo Confino, Foto: the guardian | Foto: Arhiva personala
Jo Confino, director editorial al unuia dintre cele mai citite cotidiene britanice, The Guardian, vine la Bucuresti pentru a prezenta care sunt tendintele internationale in materie de sustenabilitate si pentru a discuta cu directori generali si presedinti ai celor mai apreciate companii din Romania despre beneficiile  abordarii de sustenabilitate. Expertul va fi prezent la Conferinta Leaders for Sustainable Business, un eveniment dedicat managerilor si specialistilor care sunt interesati sa inteleaga legatura dintre abordarea de sustenabilitate si strategia, profitul si oportunitatile de dezvoltare ale unei companii.

Practicile de sustenabilitate si de responsabilitate sociala castiga tot mai mult teren si in context romanesc. Din ce in ce mai multe companii, indiferent de domeniu si de dimensiune, integreaza in strategia de afaceri aspecte ce tin de performanta lor non-financiara, de la masuri de diminuare a impactului negativ asupra mediului, pana la programe de sustinere a comunitatilor locale sau programe privind sanatatea si starea de bine a angajatilor.

Aceasta tendinta se traduce in masuri si proiecte precum crearea de produse inovatoare, cu amprenta de carbon redusa, implementarea unor politici de promovare a diversitatii culturale sau sustinerea proiectelor de dezvoltare si educatie a comunitatilor profesionale.

Conferinta Leaders for Sustainable Business le ofera antreprenorilor si managerilor de departamente din companiile romanesti, preocupati sa inteleaga cum si de ce sustenabilitatea e o conditie a profitului pe termen lung, oportunitatea de a participa la un dialog pe aceasta tema intre un expert international si cei mai activi lideri de business din Romania.

Invitatul special, Jo Confino
Jo Confino este un apreciat lider de opinie si militant pentru transformarea sustenabila a sectorului de afaceri, este director editorial al The Guardian UK , precum si presedinte si director editorial al The Guardian | Sustainable Business. Jurnalist cu o experienta de peste 30 de ani, a lucrat pentru numerioase titluri de presa nationale si locale, fiind in trecut corespondent Wall Street pentru Daily Telegraph si editor de stiri pentru teme financiare si de business pentru The Guardian.
Jo Confino va sustine un keynote speech despre tendintele internationale in materie de sustenabilitate, va da exemple de bune practici din intreaga lume si va arata care sunt provocarile managerilor care vor sa aplice principii de sustenabilitate - de la cele practice si financiare la cele care tin de presiunile din mediul de business sau de la actionari.

Dialog cu directori generali ai celor mai apreciate companii din Romania
In a doua parte a zilei, Jo Confino va modera un dialog cu Dieter Schultz - CEO Danone Diary Europa de Sud-Est, Igor Tikhonov - CEO Ursus Breweries, Steven van Groningen - CEO Raiffeisen Bank, Mariana Gheorghe - CEO OMV Petrom si Jean-Francois Fallacher CEO Orange Romania.

Managerii vor dezbate despre cum sunt transpuse aceste tendinte in companiile pe care le conduc, despre costuri si beneficii asociate masurilor de sustenabilitate si responsabilitate, precum si despre cum se reflecta sustenabilitatea in principalele operatiuni si functiuni de business, de la Resurse Umane si Marketing si pana la Achizitii sau Cercetare si Dezvoltare.
Evenimentul este deschis tuturor managerilor si sefilor de departamente din companii si firme din Romania.

Inscrie-te pana pe 30 aprilie si poti beneficia de tariful early bird de 330 lei. Incepand cu 1 mai, tariful de participare e de 420 lei.
Pentru mai multe detalii despre agenda, organizarea evenimentului si inregistrare, va asteptam pe www.sustainablebiz.ro
  754 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by