newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Eleni Scheffal: De la Bosch la antreprenoriat


PDF Print
A | a
E-mail
de EleniScheffal | Joi, 5 martie 2015, 17:43 webReleases | Consultanta

Am vrut sa urmez pasiunea mea pentru comunicare, moderare si business coaching intr-un mediu mai provocator. Robert Bosch, fondatorul companiei Robert Bosch GmbH, credea ca "Cine inceteaza sa devina si mai bun, a incetat sa fie bun!"€œ. Cred cu tarie acest lucru, motiv pentru care am decis sa fac acest pas important pentru mine -€“ pasul de la angajat la antreprenor -€“ care sa imi permita sa cresc intr-un domeniu pe care il iubesc.

"Astfel, prin noua divizie putem oferi clientilor B2B, deci companiilor, servicii de comunicare (de relatii publice si de audit in comunicare), de moderare a discutiilor interne sau dintre clientii nostri si partenerii acestora, dar si sesiuni de business coaching pentru echipele clientilor nostri. Pachetele B2B sunt special concepute pentru a ne ajuta clientii sa isi atinga obiectivele de afaceri folosind tehnici specifice moderarii si coaching-ului. Pentru clientii nostri, vom avea si un pachet special de cursuri de germana destinat angajatilor si copiilor lor," a declarat Eleni Scheffal, Managing Partner Scheffal and Scheffal.

Pentru detalii, puteti accesa pagina de internet www.ScheffalB2B.org.
  626 vizualizari


Ultimele comunicate

Investim in viitorul tau! Proiect selectat in cadrul Programului Operational Regional si cofinantat de Uniunea Europeana prin Fondul European de Dezvoltare Regionala


WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by