newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Reuniune la Bucuresti a firmelor de avocatura din cadrul retelei Proteus


PDF Print
A | a
E-mail
de A.M.V. | Joi, 18 aprilie 2013, 15:54 webReleases | Consultanta

In perioada 19-21 aprilie 2013, Bucurestiul va fi gazda unei importante reuniuni a firmelor de avocatura din cadrul retelei internationale Proteus. Proteus reuneste cabinete de avocatura din mai multe tari europene, printre care Marea Britanie, Olanda, Spania, Franta, Elvetia etc. 

Jinaru&Mihai&Notingher Law Offices&Tax Advisors este in acest week-end gazda reuniunii retelei internationale de case de avocatura Proteus (www.proteuslaw.com).

Proteus este o retea compusa din 17 firme de avocatura din 14 tari europene, inclusiv Romania.

Reteaua reuneste avocati cu un inalt nivel de expertiza care, impreuna in cadrul retelei, pot oferi servicii legale integrate catre clientii lor.

"Suntem onorati sa fim gazda primei reuniuni a retelei Proteus din Romania. Jinaru&Mihai&Notingher este singura casa de avocatura din Romania din cadrul retelei, unde a devenit membru din anul 2010. Reuniunea este o buna ocazie si pentru promovarea mediului de afaceri din Romania, mai ales ca, in general, avocatii si in special cei din zona de business sunt de cele mai multe ori catalizatori pentru stabilirea contactelor, atat intre profesionistii din diferite domenii de activitate cat si cu mediul de business interesat de noi oportunitati de dezvoltare, extindere", spune Dan Mihai, Partener la Jinaru&Mihai&Notingher Law Offices&Tax Advisors.

Jinaru&Mihai&Notingher Law Offices&Tax Advisors este formata din 10 avocati si consultanti fiscali si reprezinta o asociere a doua cabinete individuale de avocati, membre ale Baroului Bucuresti, care coopereaza cu un membru al Camerei Consultantilor Fiscali din Romania.


 Citeste mai multe despre     |   | 
  256 vizualizari


Ultimele comunicate

Investim in viitorul tau! Proiect selectat in cadrul Programului Operational Regional si cofinantat de Uniunea Europeana prin Fondul European de Dezvoltare Regionala


WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by