newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Ultimele zile in care te poti inscrie la Consulting Days


PDF Print
A | a
E-mail
de Delia Moreanu | Luni, 4 martie 2013, 18:52 webReleases | Consultanta

Consulting Days | Foto: Hipo.ro
In perioada 12-14 martie 2013, la Hotel Howard Johnson, are loc cea de-a doua editie a proiectului Consulting Days. Evenimentul isi propune sa identifice tineri cu potential care isi doresc sa lucreze in domeniul consultantei: Audit, Taxe, Legal, IT sau Management Consulting. 
Aplica pana pe 7 martie la cel mai important eveniment de consultanta din aceast an.  

Consulting Days se desfasoara pe parcursul a trei zile, fiecare zi fiind dedicata unui domeniu de activitate: 

Audit &Taxes - 12 martie  
Legal Consultancy - 13 martie 
IT&Management Consultancy - 14 martie
 

Pentru a participa la eveniment, tinerii sunt asteptati sa se inscrie pana pe 7 martie accesand sectiunea dedicata proiectului pe www.hipo.ro 

Pana astazi s-au inscris 1120 de aplicanti, absolventi si masteranzi cu rezultate academice deosebite, implicati in activitati extracurriculare, membri in organizatii studentesti si cu experienta internationala. 

In cele 3 zile ale evenimentului, tinerii selectati vor avea acces la o serie de conferinte in cadrul carora vor afla care sunt tendintele si directiile pentru dezvoltarea unei cariere in consultanta (Audit &Taxes, Legal, IT&Management), vor participa la studii de caz si se vor informa despre oportunitatile de cariera si programele dedicate lor direct de la reprezentantii companiilor: Adevaris, Deloitte, Ernst&Young, KPMG, PricewaterhouseCoopers, Mazars, Tuca Zbarcea & Asociatii, Platis Bazilescu LLLP, Oracle, IXIA, IBM. 

Mai multe detalii despre eveniment si agenda acestuia pot fi accesate la sectiunea dedicata proiectului pe www.hipo.ro 

Evenimentul este sustinut de partenerii media: Anuarul de consultanta.ro, AMCOR, Avocatura.com, suntladrept.wordpress.com, Manager.ro, Drept online, Juridice.ro, 24FUN, Cariere, HotNews , IQads, Comunicate de presa, 9am, Agora, Balaur, Business24, Computer World, Credis, Educativa, IT Channel, IT Trends, Joobs, Metropotam, PC World, Regie Live, Start UB, Studentie, Wall-Street, Ziare.com. 

Consulting Days este un proiect sub egida Talent Network, cea mai mare retea dedicata exclusiv tinerilor talentati, alaturi de Top Talents Romania si Career Innovation Week.

 Citeste mai multe despre   
  350 vizualizari


Ultimele comunicate

Investim in viitorul tau! Proiect selectat in cadrul Programului Operational Regional si cofinantat de Uniunea Europeana prin Fondul European de Dezvoltare Regionala


WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by