newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: ...even mammoths can be Agile


PDF Print
A | a
E-mail
de ConfuciusConsulting | Miercuri, 20 februarie 2013, 15:55 webReleases | Consultanta

Cover Agile CC_2013 | Foto: webPR.ro
Suita de evenimente dedicate managementului de proiect continua la Cluj si Bucuresti. Confucius Consulting in parteneriat cu Today Software Magazin organizeaza in luna martie 2 evenimente:

Eveniment:

...even mammoths can be Agile' - editia a doua

15 martie 2013 - Conferinta, Cluj-Napoca (City Plaza - Ballroom)

16 martie 2013  - Workshop de pregatire pentru examenul de certificare internationala in managementul proiectelor, intre orele 9-12 (sustinut de Simona Bonghez).

 

Eveniment:

 ...even mammoths can be Agile' - editia a treia

22 martie 2013 - Conferinta , Bucuresti (Capital Plaza)

23 martie 2013 -"Training pe aspecte specifice metodologiei Kanban, intre orele 09-16. (sustinut de David Andersen).


In cadrul primei editii de la Cluj (puteti  viziona poze si video pe pagina noastra de Facebook) am aflat cum se aplica metodologiile Agile in proiectele unor companii IT precum AROBS Transilvania, Betfair, iQuest, ISDC, 3Pillar Global si care este impactul utilizarii acestor metodologii la nivelul unor afaceri precum Bitdefender, Confucius Consulting, sau Endava. Vom aprofunda cateva din aceste teme, dar aducem si teme noi din Scrum, Kanban sau XP.

 

Vom avea mai multi Manny (a se citi speaker) internationali care ne vor vorbi despre experientele "žde-afara" -€ printre acestia, Paul Nagy ne va vorbi despre greseli frecvente in adoptarea metodologiei  Scrum, iar Gloria Miller va veni cu exemple concrete de implementare a metodologiilor Agile in organizatii! -, dar si Manny (a se citi tot speaker) locali care "trag" €alaturi de noi. Iar pentru a ne mentine in tema evenimentului, Diego va testa  "agilitatea" participantilor in cadrul unui concurs cu premii surpriza.

 

CLUJ

Evenimentul se va desfas™ura in perioada 15 - 16 martie, la City Plaza - sala Ballroom. Taxa de participare la conferinta  este de 100 lei, dar la cererea expresa a lui Sid, aceasta va fi doar 70 lei pentru cei care se grabesc si se inscriu pana pe 1 martie.

Participarea la Workshop se face pe baza de invitatie.

Tot ce trebuie sa faceti  este sa ne trimiteti un email la adresa eventsCC@confucius.ro. 

 

BUCURESTI

Evenimentul se va desfasura in perioada 22 - 23 martie, la Capital Plaza - sala Ion Mincu, iar taxa de participare pentru conferinta este de 250 lei, dar la cererea expresa a lui Sid, aceasta va fi doar 200 lei pentru cei care se grabesc  si se inscriu pana pe 1 martie.

Taxa de participare la workshop este 1400 lei. Daca doriti sa participati ambele zile taxa de participare este 1500 lei.

Tot ce trebuie sa faceti este sa ne trimiteti un email la adresa eventsCC@confucius.ro. 

 

Nu ezitati sa ne contactati dacaƒ mai aveti nevoie de alte detalii. http://colorsinprojects.ro


Alaturi de noi, Manny, Ellie, Sid si Diego vaƒ asteaptaƒ cu mare drag!

  335 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings