newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: MMM Consulting: rebranding la implinirea a 10 ani memorabili


PDF Print
A | a
E-mail
de Buticul de Inspiratie | Luni, 18 februarie 2013, 11:20 webReleases | Consultanta

Logo | Foto: webPR.ro
La implinirea a 10 ani de activitate pe piata romaneasca, aniversata pe 28 februarie 2013, firma de training si consultanta MMM Consulting anunta o noua identitate, special creata pentru acest moment si repozitionarea viziunii sale de business sub un nou slogan: Arhitecti ai invatarii!

"€žPrin sloganul Arhitecti ai invatarii, vrem sa facem mai vizibila viziunea noastra de business, aceea de a le oferi clientilor nostri solutii de dezvoltare si invatare pe care se le acceseze oricand si de care sa beneficieze pe termen lung"€, declara Madi Radulescu, Managing Partner al MMM Consulting. "€žNe propunem sa il asistam pe client, ca si cum am face parte din echipa lui, atat in timpul, cat si post-proiect. De aici comparatia cu un arhitect, a carui misiune ia sfarsit atunci cand cheia casei este predata proprietarului.  Si nu e un lucru simplu! Ne costa energie, timp si gasirea unor abordari noi de fiecare data. Insa suntem mandri ca avem competentele necesare sa facem acest lucru si chiar mai mult, pentru a le oferi cele mai bune variante clientilor nostri”, mai spune managerul companiei.

 

Noua pozitionare este rezultatul unei teme de gandire a intregii echipe a MMM Consulting, care a inceput in urma cu patru ani si care a fost generat de atentia fata de nevoile reale ale clientilor si de succesul acestora, pe termen lung. In training, cea mai mare si dificila provocare  este sa obtii rezultate masurabile in adevaratul sens al cuvantului: de exemplu in urma unui curs de eficientizare, angajatii sa castige 1-2 ore pe zi, in urma unui curs de management al performantei, participantii sa poata da feedback constructiv si orientat catre performanta.

 

Experienta ultimilor ani a MMM Consulting arata ca oricat de personala ar fi abordarea intr-o interventie de training si consultanta, ceea ce conteaza cu adevarat este ce se intampla in organizatie dupa ce participantii ies din sala de training si in ce masura ei aplica sau sunt nevoiti sa aplice si sa exerseze noile competente.

 

Bilantul MMM Consulting la 10 ani de prezenta pe piata contine performante importante, precum: crestere constanta, chiar si in ultimii ani, o prezenta constanta in topul jucatorilor de pe piata de training si consultanta, un portofoliu foarte onorant, de peste 200 de clienti, un parteneriat international solid cu compania de training si consultanta Persona Global Inc. (SUA), proiecte in sapte piete, cu participanti din 14 tari.


Pentru mai multe detalii despre MMM Consulting, va asteptam pe
www.mmmconsulting.ro sau la telefon 021 / 320.32.34; e-mail: office@mmmconsulting.ro

 

  183 vizualizari


Ultimele comunicate

Investim in viitorul tau! Proiect selectat in cadrul Programului Operational Regional si cofinantat de Uniunea Europeana prin Fondul European de Dezvoltare Regionala


WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by