newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: NNDKP numesŸte doi parteneri noi sŸi promoveazaƒ alti sŸase avocati


PDF Print
A | a
E-mail
de NNDKP | Marţi, 15 ianuarie 2013, 10:29 webReleases | Consultanta

IŽn urma acestor modificaƒri, echipa NNDKP are 18 parteneri sŸi 100 de avocati, caƒrora li se adaugaƒ 28 de consultanti sŸi 70 de angajati in departamentele administrative.

 

Georgeta Dinu (Harapcea) coordoneazaƒ o echipaƒ care asistaƒ numeroase companii locale sŸi multinationale (precum Alico Asiguraƒri, Alico Pensii, Arctic, Chevrolet Central and Eastern Europe Ltd, Danone PDPA, Ford Romania, GDF Suez Energy Romania, Lafarge Ciment Romania, Microsoft, Opel Southeast Europe LLC, PepsiCo, Philips Romania, Raiffeisen Bank, Ringier Romania, Romastru Trading, Rompetrol Downstream, Strauss Romania, Wrigley Romania) in investigatiile Consiliului Concurentei, contestarea in instantaƒ a deciziilor autoritatii de concurentaƒ si alte proiecte de concurentaƒ sŸi ajutor de stat. Roxana Ionescu are experientaƒ in consilierea clientilor (printre care Aon, Chartis, Deva Gold, Grupul EGGER, Eli Lilly, Eon Energie, ExxonMobil, Ford, Gamesa, Herbalife, ICE Clear Europe, Lafarge, Lidl, Mercuria Energy Trading, MasterCard, Microsoft, Monsanto, Nabucco, Nokia, Petrom, Romastru Trading, Grupul Rompetrol, Smithfield, Yahoo!) pe probleme ce tin de implementarea procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului sŸi autorizare, raƒspunderea pentru daune de mediu, dar sŸi aspecte legate de prelucrarea si transferul datelor in straƒinatate.

 

Cei doi asociati manageri - Oana Partenie (litigii) sŸi Valentin Voinescu (drept bancar sŸi finantari) -€“ au contribuit semnificativ la dezvoltarea practicilor din care fac parte. Oana, care are sŸi calitatea de mediator, a reprezentat cu succes clienti (precum Fondul Proprietatea, Otto Wolff, Unirea Shopping Center) in dosare complexe de litigii, iar Valentin a consiliat diverse banci sŸi institutii financiare locale sŸi internationale (printre care BCR, ING, RBS, Unicredit, Volksbank) sŸi companii internationale (precum Ford, GTC, Willbrook) pe probleme de drept bancar sŸi finantaƒri, oferind sŸi numeroase training-uri in domeniu.

 

Noii asociati seniori -€“ Alina Vizitiu (corporate sŸi contracte), Georgeta Caƒptana (Tache) (litigii), Ovidiu Baƒlaƒceanu (dreptul mediului sŸi protectia datelor), Raƒzvan Nanescu (litigii) - au dobandit de asemenea competente remarcabile in domeniile de drept in care s-au specializat.

Despre colegii promovati:

Georgeta Dinu, Partener, Dreptul concurentei

Georgeta s-a alaƒturat NNDKP in anul 2004 sŸi din anul 2008 coordoneazaƒ practica de concurentaƒ. Georgeta este apreciataƒ de Chambers & Partners (2011 sŸi 2012) „pentru profunda intelegere a asŸteptaƒrilor de business ale clientilor”, care consideraƒ caƒ este „excelentaƒ din punct de vedere tehnic, foarte orientataƒ din punct de vedere comercial sŸi foarte experimentataƒâ€, sŸi caƒ „are o abordare foarte inteligentaƒ sŸi foarte dedicataƒ atat cu privire la proiectul specific, cat sŸi cu privire la client in general”. Este recomandataƒ sŸi de The International Who's Who of Competition Lawyers & Economists (Global Competition Review) sŸi PLC Which Lawyer? Echipa pe care o coordoneazaƒ asistaƒ clientii in: investigatii ale Consiliului Concurentei privind potentiale incaƒlcaƒri ale Legii Concurentei sŸi ale Tratatului privind Functionarea Uniunii Europene (consultantaƒ cu privire la procedura angajamentelor sŸi cea a clementei, asistentaƒ in inspectii inopinate, evaluaƒri ale riscurilor, protejarea drepturilor companiilor pe parcursul investigatiei, pregaƒtirea apaƒraƒrilor fataƒ de concluziile rapoartelor de investigatie, reprezentarea in audieri), contestarea in instantaƒ a deciziilor Consiliului Concurentei (impreunaƒ cu echipa de litigii), conformarea cu regulile de concurentaƒ, autorizarea fuziunilor sŸi achizitiilor, proiecte de ajutor de stat.

Roxana Ionescu, Partener, Dreptul mediului sŸi Protectia datelor

Roxana s-a alaƒturat NNDKP in anul 2005 sŸi din anul 2008 coordoneazaƒ practicile de dreptul mediului sŸi protectia datelor, pe care le-a construit sŸi le-a dezvoltat in ultimii ani. Roxana este apreciataƒ de clienti pentru „promptitudine, disponibilitate, calitatea asistentei sŸi intelegerea problemelor comerciale, dincolo de cele strict juridice” (Chestionar de evaluare a satisfactiei clientilor NNDKP, 2012). Este recomandataƒ sŸi de PLC Which Lawyer? IŽn domeniul dreptului mediului, Roxana are experientaƒ vastaƒ in probleme ce tin de implementarea procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului sŸi autorizare, raƒspunderea pentru daune de mediu, inclusiv cele aferente activitaƒtilor de explorare sŸi exploatare a resurselor minerale in largul Maƒrii Negre, functionarea schemei de comercializare a emisiilor de gaze cu efect de seraƒ sŸi managementul desŸeurilor. Aria sa de specializare include, de asemenea, protectia datelor, cu precaƒdere aspectele legate de implementarea proiectelor complexe ce presupun prelucrarea sŸi transferul datelor in straƒinaƒtate, asistand numeroase companii multinationale sŸi locale din domenii precum IT, servicii financiare sŸi asiguraƒri, farmaceutice, telecomunicatii, bunuri de consum, media sŸi energie.

Oana Partenie, Asociat manager, Litigii

Oana este un reputat avocat litigator care a dobandit experientaƒ in reprezentarea clientilor in instantaƒ in legaƒturaƒ cu aspecte de drept civil (dreptul proprietaƒtii, procedura in baza legilor speciale in materie de proprietate, dreptul contractelor), probleme de drept comercial (dreptul contractelor, proceduri de privatizare, drept societar sŸi piete de capital) sŸi dreptul comertului international, aspecte de drept procedural, proceduri de executare, dreptul protectiei consumatorilor, drept administrativ sŸi aspecte de insolventaƒ. S-a remarcat prin reprezentarea cu succes a clientilor in litigii comerciale, dar sŸi prin asistenta oferitaƒ in tranzactii judiciare sŸi extrajudiciare. Oana are de asemenea sŸi calitatea de mediator.

Valentin Voinescu, Asociat manager, Drept bancar sŸi finantaƒri

Valentin are o vastaƒ experientaƒ tranzactionalaƒ sŸi de consultantaƒ, in principal in sectorul financiar. Principalele arii de expertizaƒ includ asistarea institutiilor financiare sŸi corporatiilor cu privire la probleme de finantaƒri, restructurarea datoriilor sŸi aspecte de reglementare. Valentin este de asemenea un trainer consacrat, oferind diferite cursuri sŸi seminarii baƒncilor sŸi altor companii de pe piataƒ. IŽnainte de a se alaƒtura echipei NNDKP in 2009, a colaborat cu biroul de la BucuresŸti al unei firme internationale de avocaturaƒ (specializandu-se in finantaƒri sindicalizate internationale) sŸi cu casa de avocaturaƒ corespondentaƒ unei firme „Big Four” din Romania (pe probleme de drept bancar, corporatiste sŸi comerciale).

Alina Vizitiu, Asociat Senior, Corporate sŸi contracte

Alina are experientaƒ in domeniul dreptului comercial, oferind asistentaƒ in redactarea sŸi negocierea contractelor comerciale in domenii precum telecom, audiovizual, automobile, agribusiness, farma etc. Specializataƒ in sectorul telecom sŸi media, Alina a consiliat importanti operatori atat din Romania cat sŸi din straƒinaƒtate, fiind implicataƒ in diverse proiecte de implementare a legislatiei nationale sŸi europene, consultaƒri publice privind legislatia primaraƒ sŸi secundaraƒ, actiuni impotriva unor decizii ale autoritaƒtilor de reglementare, implementarea unor servicii de comunicatii electronice sŸi media, precum sŸi in negocieri cu alti operatori. De asemenea, sŸi-a dezvoltat specializarea sŸi in alte arii de reglementare, cum ar fi exportul de produse militare sau cu dublaƒ utilizare.

Georgeta Caƒpaƒtanaƒ (Tache), Asociat senior, Litigii

Georgeta a acumulat experientaƒ in litigii de drept comercial, drept civil, procedura insolventei, dreptul muncii. S-a remarcat prin reprezentarea cu succes a angajatorilor in litigii de dreptul muncii avand ca obiect contestatii la decizii de concediere, drepturi baƒnesŸti rezultand din interpretarea contractului colectiv de muncaƒ. Georgeta a oferit asistentaƒ juridicaƒ sŸi a reprezentat clientii in tranzactii imobiliare complexe ce au implicat analiza titlului de proprietate sŸi negocieri in vederea stingerii unor litigii privind dreptul de proprietate asupra imobilelor. De asemenea, a acumulat o experientaƒ semnificativaƒ in litigii de dreptul mediului sŸi drept administrativ.

Ovidiu Baƒlaƒceanu, Asociat senior, Dreptul mediului sŸi Protectia datelor

IŽn domeniul dreptului mediului, Ovidiu este specializat in procedurile de emitere a actelor de reglementare, gestionarea incidentelor de poluare sŸi a poluaƒrii istorice, emisiile industriale, gospodaƒrirea apelor, regimul desŸeurilor, al substantelor periculoase sŸi al contributiilor la Fondul pentru Mediu sŸi functionarea schemei de comercializare a certificatelor de emisii de gaze cu efect de seraƒ. De asemenea, Ovidiu asistaƒ clientii in toate aspectele legate de protectia datelor cu caracter personal sŸi are o bogataƒ experientaƒ in probleme de drept sanitar-veterinar sŸi siguranta alimentelor.

Raƒzvan Naƒnescu, Asociat senior, Litigii

Raƒzvan are experientaƒ in reprezentarea clientilor in fata instantelor nationale, in drept administrativ/contencios administrativ, drept fiscal/contencios fiscal, dreptul protectiei consumatorilor sŸi drept constitutional, dar sŸi in drept comunitar sŸi european/CEDO. Este de asemenea specializat in litigii de drept comercial, dreptul concurentei sŸi dreptul muncii, reprezentand clientii sŸi in litigii de drept comunitar, in fata CJUE.


 Citeste mai multe despre   
  399 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings