newsletter rss
HotNews.ro

Ford sŸi NNDKP anuntaƒ incheierea unei noi etape a post-privatizaƒrii


PDF Print
A | a
E-mail
de NNDKP | Miercuri, 12 decembrie 2012, 17:29 webReleases | Consultanta

Manuela Nestor | Foto: webPR.ro

IŽn timpul post-privatizaƒrii, care a presupus multiple runde de negocieri intre reprezentantii Ford sŸi AVAS, gigantul american a realizat investitiile de peste 700 de milioane de euro la care s-a angajat la semnarea contractului in urmaƒ cu cinci ani.

 

NNDKP a asistat Ford in legaƒturaƒ cu toate aspectele aferente indeplinirii sŸi finalizaƒrii unuia din cele mai complexe procese de privatizare din Romania, acordand asistentaƒ pe probleme de fuziuni si achizitii, drept societar sŸi comercial, privatizare, dreptul mediului, drept imobiliar si drept fiscal. Asistenta juridicaƒ in procesul de post-privatizare a presupus analizarea diverselor strategii pentru identificarea celui mai potrivit sŸi mai creativ mecanism de restructurare, redactarea sŸi revizuirea unei documentatii de sute de pagini pentru indeplinirea multiplelor etape sŸi formalitati de restructurare.

 

IŽn aceastaƒ perioadaƒ Ford a fost consiliat de o echipa extinsaƒ de avocati sŸi consultanti coordonataƒ de Manuela Nestor (Partener Coordonator), din care au facut parte Adina Chilim-Dumitriu (Partener NNDKP), Alina Timofti (Partener NNDKP Consultanta Fiscalaƒ), Roxana Ionescu (Asociat Manager NNDKP) sŸi Diana Ispas (Asociat Senior NNDKP).

 

"€žEchipa NNDKP a fost alaƒturi de noi incaƒ de la inceputul proiectului in 2007, oferindu-ne cele mai bune servicii juridice sŸi de taxe. IŽn toti acesŸti ani a demonstrat o integritate desavarsta sŸi ne-a ghidat cu profesionalism pe tot parcursul unui proiect extrem de complex, contribuind major la incheierea cu succes a etapelor de post-privatizare"€, a afirmat Don Gelinas, CFO sŸi negociator din partea Ford Motor Company in faza post-€“privatizare.

 

"Aceasta a fost una dintre tranzactile de anverguraƒ ce a implicat negocieri extinse cu presŸedintii care s-au succedat in cadrul autoritati de privatizare, mii de ore de analizaƒ juridica, revizuirea sŸi redactarea a sute de documente ale tranzactiei, de cele mai multe ori intr-un timp record"€, a declarat Manuela Nestor.

Privatizarea cu succes a Automobile Craiova este considerataƒ una din cele mai importante din Romania de la momentul preluaƒrii Băncii Comerciale Romane de către Erste Bank in 2005, tranzactie in care NNDKP a fost consilierul Statului Roman, in calitate de vanzaƒtor.


 Citeste mai multe despre     | 
  199 vizualizari


Ultimele comunicate

Investim in viitorul tau! Proiect selectat in cadrul Programului Operational Regional si cofinantat de Uniunea Europeana prin Fondul European de Dezvoltare Regionala


WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by