newsletter rss
HotNews.ro

Ce trebuie sa stii despre panourile bordurate?


PDF Print
A | a
E-mail
de asuits | Marţi, 28 noiembrie 2017, 10:43 webReleases | Constructii

panouri bordurate | Foto: webPR.ro

Unele dintre cele mai folosite solutii pentru imprejmuirea diferitelor suprafete indiferent de marimea acestora sunt panourile bordurate sau panourile de gard.


Acestea sunt la cautare atat de specialistii in domeniul constructilor, cat si de publicul larg datorita faptului ca au o serie de proprietatii care faciliteaza folosirea acestora.


Ce proprietatii se intalnesc la panourile bordurate?


Panourile bordurate sau plasa bordurata are o serie de proprietatii care o transforma intr-o alegere populara in randul consumatorilor. Printre caracteristicile acestui material de constructii se poate aminti si:

  • Ofera siguranta suprafetelor imprejmuite: cel mai important detaliu pe care un posibil client trebuie sa il ia in considerare atunci cand alege un material pentru imprejmuirea unei suprafete este gradul de siguranta pe care il ofera. Acesta va pune intotdeauna pe primul loc acest aspect. Panourile gard au marele avantaj ca sunt realizate din otel, lucru care ii ofera o duritate foarte mare si in acest mod ii sporeste si siguranta oferita. Spre exemplu, daca va doriti ca animalele sa stea la distanta de locul imprejmuit acest lucru este complet realizabil deoarece distanta dintre barele de otel un va oferi niciodata acces acestora.
  • Rezista la intemperii: panourile bordurate sunt supuse procesului de zincare. In urma acestui proces, panourile bordurate vor fi foarte reziste la intemperii si, de asemenea, durata lor de viata va fi mult mai crescuta. Tocmai datorita faptului ca este rezistent de-a lungul timpului, face din acest material o investitie foarte buna pentru cumparator. De asemenea, un poate fi afectata de rugina, deoarece stratul protector ii confera o rezistenta crescuta fata de agentii corozivi.
  • Design modern: unul din motivele pentru care panourile bordurate sunt apreciate este acela ca au si un design simplu si modern. Este un aspect important de luat in considerare deoarece in functie de preferintele clientului acest material poate fi folosit atat in domeniul industrial, cat si in cel civil.
  • Calitatea materialului: datorita faptului ca panourile bordurate sunt realizate din otel, acestea sunt considerate materiale de constructii foarte calitative. Atunci cand sunt folosite, sunt legate de stalpi ce sunt prinsi in beton. Asadar o astfel de imprejmuire este una foarte rezistenta.


Ce se poate construi cu ajutorul panourilor bordurate?


Cel mai des panourile bordurate sunt folosite pentru a realiza imprejmuiri. Sunt foarte des folosite in astfel de proiecte deoarece sunt materiale cu o calitate foarte crescuta.


Sunt foarte usor de folosit si nu este nevoie ca o echipa de specialitii in domeniul constructiilor sa ajute la realizarea genului acesta de proiecte. Acest motiv si cele mentionate anterior, au facut ca acest material sa fie una dintre alegerile cele mai populare in constructii.  160 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by