newsletter rss
HotNews.ro

Afla din acest articol tot ce trebuie sa stii despre tabla zincata!


PDF Print
A | a
E-mail
de asuits | Luni, 13 noiembrie 2017, 12:08 webReleases | Constructii

tabla zincata | Foto: webPR.ro

Tabla zincata este un material de constructii foarte des utilizat datorita proprietatiilor sale caracteristice.


Tabla zincata este un material de constructii foarte des utilizat datorita proprietatiilor sale caracteristice. Tabla zincata se prezinta cu o grosime relativ mica, dar suprafata ei este destul de intinsa.


In caz ca va intrebati de unde provine numele acesteia, acesta reiese din procesul la care este supusa materia din care este confectionata - otelul. Otelul este supus procesului cunoscut sub numele de zincare in cadrul caruia se adauga un strat protector de zinc care poate varia in grosime in functie de preferintele producatorului. Acest strat nu are doar un rol de protectie, mai indeplineste si un rol estetic.


Tabla zincata este o alegere mult mai populara decat tabla obisnuita, tocmai datorita acestui strat protector.


De ce este tabla zincata o alegere potrivita?


Tabla zincata capata o serie de proprietati in special datorita stratului protector de zinc de care beneficiaza, fiind o alegere de top printre specialistii in domeniu. Printre aceste caracteristici se pot aminti urmatoarele:

  • Raport bun intre calitate si pret: o caracteristica care face din acest material de constructii unul foarte accesibil mai multor categorii de persoane. Atfel, pretul pe care il are tabla zincata aici este unul redus, dar acest aspect nu afecteaza cu nimic calitatea indiscutabila a acestui material.
  • Durabilitate: duritatea acestui material il face o buna investitie pentru cumparator, deoarece acesta poate fi sigur ca datorita stratului protector de zinc, tabla zincata de aici va rezista o buna perioada de timp chiar si cu o intretinere minima.
  • Rezistenta la coroziune: pe langa duritate, stratul protector de zinc mai ofera materialului si rezistenta impotriva agentilor corozivi. Stratul va actiona ca o bariera protectiva, acest tip de tabla fiind protejat pentru o lunga perioada de timp.
  • Rezistenta la intemperii: nu in cele din urma, stratul protector ii ofera tablei si rezistenta impotriva acelor factori ce tin de natura externa.

Cum poate fi folosita tabla zincata?


Tabla zincata poate fi folosita intr-o varietate de proiecte, putandu-se zice ca este un material destul de versatil:

  • Industria auto;
  • Realizarea de poduri;
  • Realizarea de copertine;
  • Realizarea de sisteme de aer conditionat;

De asemenea, poate fi integrata si in proiectele de dimensiuni mici precum: realizarea de depozite, rafturi, acoperisuri si asa mai departe.


Un mare avantaj pentru client este acela ca acest material poate fi achizitionat in diverse grosimi, in functie de necesitatile proiectului de constructie respectiv.


Mesteru Manole iti pune la dispozitie pe site la diverse preturi tabla zincata pentru a-ti duce la bun sfarsit proiectul de constructie


Mai mult decat atat, daca ai nevoie si de alte materiale de constructie poti fii sigur ca le vei gasi aici intr-o gama variata. Totul depinde de necesitatile si de dorintele tale.  245 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by