newsletter rss
HotNews.ro

Iti doresti o bucatarie completa, moderna si la un pret excelent? Premiamob.ro este raspunsul perefect pentru tine


PDF Print
A | a
E-mail
de premiamob | Joi, 23 martie 2017, 14:19 webReleases | Constructii

halmar-margaret-3-p | Foto: webPR.ro

Te-ai mutat intr-o locuinta noua sau vrei pur si simplu sa iti redecorezi bucataria? Atunci cu siguranta esti pus in fata unei reale provocari avand in vedere ca tendintele din acest domeniu se schimba periodic. Dintre toate incaperile unei locuinte, bucataria pare sa fie spatiul cel mai greu de amenajat in ultimii ani avand in vedere ca producatorii ne intampina cu piese de mobilier din ce in ce mai sofisticate si mai atragatoare. Aceasta diversitate, precum si tendintele mereu schimbatoare par sa fie principalele elemente care ne genereaza adevarate batai de cap atunci cand suntem pusi in situatia de a alege mobilierul pentru bucatarie.


In ultima perioada putem observa faptul ca tendintele din acest an se indreapta spre piese de mobilier cat mai simple si care sunt caracterizate prin linii cat mai drepte. Daca si tu esti pus in situatia de a achizitona mobilier pentru bucatarie, atunci www.premiamob.ro este un magazin online care s-ar putea sa te scape de aceasta povara. Iata cateva bucatarii pe care le poti alege in acest an si care cu siguranta vor constitui bucataria perfecta pentru locuinta ta.

  1. Bucataria Como 200.

Daca iti doresti o bucatarie moderna si care sa respecte cele mai noi tendinte, atunci modelul de bucatarie Como 200 a fost special creat pentru tine. Aceasta bucatarie se face remarcata prin piese de mobilier cu un design minimalist, o culoare atragatoare care poate creea contraste superbe dar care poate totodata fi amplasata si in bucatariile care dispun de un spatiu mai redus.

    1. Bucataria Eliza 1.

Bucatariile construite special in contrast se afla de asemenea in tendintele acestui an, astfel ca daca esti o persoana careia ii plac contrastele, atunci Bucataria Eliza pe care de asemenea o regasim in portofoliul celor de la Premiamob.ro este o alegere pe care o poti face negresit. Aceasta bucatarie iese in evidenta prin mixtura de culori deschise si inchise care creeaza contrastele de care vorbeam anterior.

    1. Bucataria Margaret.

Daca esti un iubitor de clasic si iti doresti o bucatarie construita intr-un stil mai traditional, Bucataria Margaret este o alegere ideala pe care o poti face pentru locuinta ta. Este o bucatarie care se poate integra foarte usor in orice locuita avand in vedere ca dispune de o culoare asemanatoare cu cea a lemnului natural.


www.premiamob.ro este un magazin online care pune la dispozitia clientilor un portofoliu variat de piese de mobilier pentru cele mai importante incaperi ale locuintei.


  175 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by