newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Compania MP IFMA pune la dispozitie elevatoare auto sigure si eficiente


PDF Print
A | a
E-mail
de GeorgianaNiculae | Miercuri, 10 august 2016, 13:49 webReleases | Constructii

poza Mpifma_CP_despre elevatoare auto | Foto: webPR.ro

In zilele noastre, locurile de parcare disponibile reprezinta o problema in majoritatea oraselor din Romania. Pe soselele din tara circula din ce in ce mai multe masini, insa infrastructura nu este modernizata astfel incat sa tina pasul cu schimbarile permanente si, implicit, locurile pentru parcari special amenajate nu sunt niciodata suficiente sau nu sunt accesibile. Indiferent ca este vorba despre marile magazine sau centrele comerciale, de blocurile de locuinte ori cladirile de birouri, toate acestea au nevoie de un sistem care sa rezolve problema locurilor de parcare si a transportarii masinilor.


In acest sens, modelele de elevatoare auto oferite de MP IFMA reprezinta solutia perfecta, pentru ca usureaza accesul la o parcare cu mai multe nivele fara sa mai fie nevoie de spatiu pentru rampa. Un lift auto este ideal pentru parcarile subterane sau supraetajate care nu dispun de loc suficient pentru o intrare obisnuita, acesta asigurand accesul la orice nivel intr-un mod simplu si rapid.


MP IFMA, o companie cu o experienta de 55 de ani in domeniul proiectarii si montarii de ascensoare folosite in mai multe domenii, precum si scari si trotuare rulante, pune la dispozitia clientilor sai o gama foarte diversificata de elevatoare auto la preturi avantajoase, de la sisteme de parcare, pana la platforme tip foarfeca. Acestea sunt construite astfel incat sa satisfaca pana si cele mai stricte cerinte, fiind realizate din componente de calitate, rezistente si fiabile.


Toate modelele de ascensoare auto oferite de MP IFMA sunt dotate cu un sistem de emergenta automata, pot fi controlate prin telecomanda si asigura conditiile necesare pentru siguranta masinilor. In plus, acestea sunt silentioase si foarte precise, oprindu-se perfect in fiecare statie.


Informatii despre avantajele oferite de elevatoare auto si despre alte produse MP IFMA gasiti pe site-ul oficial al companiei.


  85 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by