newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Producator lacuri si vopsele auto


PDF Print
A | a
E-mail
de amy_abira | Joi, 4 august 2016, 13:55 webReleases | Constructii

Finisajul exterior este primul lucru vazut de toti in momentul in care se uita la o masina. Calitatea lacului reflecta durabilitatea si calitatea unei masini. Lacul este un strat ce formeaza ultima interfata cu mediul existent in jur si cuprinde cea mai importanta parte care tine de performanta tehnologica si care trebuie sa poata rezista in diverse conditii meteorologice care pot provoca aroziuni. Alegeti un producator de lacuri si vopsele auto recunoscut.

Lacurile pentru finisaj trebuie sa fie bicomponente si sa aiba si caracteristici superioare si o foarte buna duritate cu stralucire ridicata. De asemenea lacul va oferi si o mare rapiditate is o buna sucare sau usurinta lamlustruire.

Lacul de calitate trebuie sa aiva si o grosime buna si un efect stralucitor. Trebuie sa poata dovedi si o buna rezistenta si durabilitate. De aceea lacurile sunt testate si incercate in diverse conditii extreme. Lacurile auto conventionale se aplica in prin strat pe grosimi normale care au un amestec diluat pentru a putea fi creata o suprafata de prindere care sa fie usor abraziva. Intr-un interval bun de timp se aplica si stratul numarul doi. Acesta va trebui sa fie umde si gros si va trebui sa creeze si o suprafata neteda cu n aspect de oglinda la uscare fara sa curga din cauza ultimului strat. Aplicarea lacului este un procedeu delicat si are si nevoie de repsectarea stricta a prepararii si aplicarii sale. Sunt mai multe defecte ce pot interveni.

Pentru a evita aparitia defectelor noi va sfatuim sa curatati meticulos suprafata inaine sa dam cu lac. Utilizati un tampon pentru sters pentru a elimina praful si nu atigeti suprafata curatata. Va recomandam sa va asigurati ca suprafata nu este prea calda pentru ca orice urma de degresanti este inlaturata.

Pentru vopsire se va utiliza un pistol perfect pentru a curata. Utilizati in doza corecta diluantul si intaritorul si ajustati si vascozitatea amestecului pentru o buna fluiditate.

  84 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by