newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Revizii centrale termice Bosch Bucuresti


PDF Print
A | a
E-mail
de amy_abira | Vineri, 29 iulie 2016, 15:06 webReleases | Constructii

Majoritatea posesorilor de centrale termice pe gaze nu realizeaza ca trebuie sa fie instalate, verificate si utilizate conform cu prevederile legale. Multe din accidentele ce a loc zilnic sunt dovada ca persoanele care utilizeaza echipamenele nu stiu reglementarile legale. Cele mai multe persoane vor instala centralele termice cu gaz pentru a economisi dar si pentur a avea autonomie legat de incalzirea case cu apa calda.

Montarea centrale termice se face doar de specialsiti pentur ca altfel nu veti putea sa primiti n aviz de fucntionare conform cu standardele de siguranta.

Montarea centralei termice p gaz va trebui facuta doar de speicalisti altfel nu vom putea primi un aviz de fucntionare conform cu standardele de siguranta.

Proiectarea unor instalatii pe gaz se face numai de catre firme care sunt autorizate ANRE. Verificarea tehnica periodica a centralelor e o activitte ce se face in mod ibligatoriu o data la doi ani pentur a fi siguri ca centrala terica respecta si cenrintele legale pentru functionare si siguranta. Verificarea tehnica periodica a centralelor terice este fauta numai de catr firme care au autorizatie ISCIR.

Furnizarea gazului se face numai la aparatele care au verificare tehnica periodica si care indeplinesc si conditii de functionare in siguranta. Furnizorul de gaze sisteaza livrarea de combustivili in cazul in care nu avem divada ca am indeplinit regulile de siguranta si functionare.

Conform legilor verificarea tehnica realizata periodic se va face o data la minim doi ani de societatile care u autorizatie ISCIR si e reprezentata de verificarea modului corect de functionare in siguranta a centralelor.

In afra de caracterul obligatoriu pe car eil a verificarile tehnice periodice acestea au si o siere de avantaje. Unul din cele mai importnate avantaje e repezentat si de reducerea costurilor. Fcntionarea in conditii incorecte a centralelor poate sa genereze si uzura pieselor si cu timpul vor aparea disfunctionalitatile. Acestea vor duce si la cresterea temepraturilor de ardere a gazelor.

  68 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by