newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Amenajari birouri


PDF Print
A | a
E-mail
de amy_abira | Vineri, 29 iulie 2016, 14:21 webReleases | Constructii

Birourile sunt locurile unde este important sa va relaxati pentru a putea sa fiti creativi si pentrua va primi in mod ospitalier colaboratorii cu care sa incheiati contracte. Ne-am gandit sa discutam si despre modul in care e recomandat sa va amenajati biroul astfel incat sa va inspire si pe voi dar si pe ci care vor intra in birou. In primul rand e bine de stiut ca biroul este spatiul care va reprezinta.  Tocmai de aceea noi va recomandam sa apelati la servicii de amenajari birouri.

Un perete care este dat cu var alb sau dulapurile cu sertare ori etajere reprezinta o imagine trista si daca ne luam dupa ultimele studii este si o imagine complet neproductiva. Primul aspect de care vom tine cont atunci cand facem propuneri e numarul de persoane care impart spatiul si gradul nostru de inventivitate si de rigurozitate in momentul in care decoram. Amenajarea birourilor tine de activitate care are loc inauntru. Spre exemplu pentru birourile amenajate in agentiile de turism se abordeaza o anumita tema comparativ cu un birou aflat in firme de transport.

De asemenea si biroul pe care il are un manager din productie alimentara este amenajat diferit fata de cel al unui contabil.

Prima regula pentru a amenaja e functionalitatea. Daca vorbim despre birouri vorbim si despre spatiul de depozitare din ele si despre mobila dar si despre circuitul lor in spatiul acesta.

Orintre primele detalii de la care va recomandam sa porniti putem enmera si un plan electric bine ps la pnct. Va trebui sa pozitionati si prizele si toate celelate echipamente inca de la inceput pentru a evita sa lucrati cu mai multe firme si sa aveti cablurile la vedere. Amenajarea biroului poate crea o atmosfera deschisa, relaxanta ori una incordata si sunt si unele strategii de care ar fi bine sa tineti cont pentur a avea in birouri o atmosfera calda si placuta. 

  72 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by