newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Ce este un dezumidificator aer


PDF Print
A | a
E-mail
de amy_abira | Marţi, 26 iulie 2016, 14:07 webReleases | Constructii

Un dezumidficator pentru aer poate sa va scape de nivelul mare de umiditate din aerul care se afla in camera.  Acest aer va produce disconfort si poate cauza si un numar destul de mare de probleme pentr santate si pentru casa. Folosind un dezumidificator puteti sa controlati nivelul de umiditate indiferent ca vorbim despre un model profesionist care se poate monta in camera ori pe podea indiferent ca e vorba de un dezumidificator portabil sau nu.

Va recomandam sa fiti atenti si la simptomele ce va arata ca va confruntati si cu un nivel ridicate de umiditate ce va sugereaza ca veti avea nevoie cat mai repede de un umidificator.

In cazul in care aerul aflat in interior e prea umed se va produce si condens pe geamuri dar si in interiorul camerei si puteti sa avei geamuri de termopan aburite. Solutia va fi sa reduceti umiditatea folosind umidificatoarele pentru a elimina condensul aflat pe geamri. Unele din cauzele pentru aparitia mucegaiului sunt usor de gasit. Pot sa fie scurgeri de pa adin toaleta ori de la robineti. In momentul in care e multa umezeala in camera mucegaiul va aparea pe tavan ori pe pereti.

Baile sunt cele mai des vizate pentru ca in general aici nu se face in mod corect ventilarea pentru a elimina aburii. Abrii se ridica si se pun pe tavane sau la coluti si e bine sa fiti atenti la aceste suprafete.

Umezeala in exces poate sa apara si in pivnite in beciuri sau in dulapuri ori in alte zone in care ventilatia nu se realizeaza corespunzator si aveti nevoie de ventilatoare.

Inundatiile provocate de ploaie pot sa aduca umezeala in spatiile interioare. In cazul in care apa nu se evacueaza corespunzator poate sa intre in casa si poate sa cauzeze probleme la fundatie ori in alte parti ale constructiei. 

  40 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by