newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: 30% din suprafata totala Oregon Park este dedicata peisagisticii


PDF Print
A | a
E-mail
de United | Marţi, 28 iunie 2016, 14:29 webReleases | Constructii

Oregon Park - a better working environment | Foto: webPR.ro
Cel mai nou proiect de birori dezvoltat de Portland Trust in Bucuresti, Oregon Park, va avea o suprafata impresionanta dedicata peisagisticii si spatiilor deschise. Spatiul verde reprezinta 30% din suprafata totala de 4 hectare a sitului si va fi alcatuit din zone cu gazon si banci, copaci indigeni, plante cu flori si arbusti ornamentali, verzi tot anul. Peste 700 de plante si copaci si 2.400 mp de gazon vor plasa Oregon Park in topul celor mai verzi zone din centrul de afaceri Floreasca - Barbu Vacarescu.

"Peisagistica este cruciala pentru Portland Trust si ne-am propus ca spatiul verde sa fie integrat intr-un mod practic si atractiv in Oregon Park in asa felicat oamenii sa se bucure pe deplin de beneficiile sale. Aceasta este o completare naturala adusa tuturor celorlalte specificatii de inalta tehnologie ale proiectului, axate pe resurse naturale si eficienta energetica, care plaseaza Oregon Park in topul clasamentului cladirilor verzi de birouri din Bucuresti: amprenta de carbon redusa si zero diminuare a stratului de ozon datorita materialelor de constructie, sistemul cu pompe de caldura geotermala (care genereaza economii de peste 35% la costurile legate de consumul de energie pentru incalzire si racire), iluminat cu LED, Incarcatoare pentru masini electrice, suporturi pentru biciclete si depozitare a deseurilor in spatii pentru reciclare", spune Robert Neale, proprietar si Managing Director al Portland Trust.

Prin acest proiect de birouri de clasa A, Portland Trust continua sa aplice cele mai noi si cele mai avansate tehnologii ecologice si sustenabile in constructia de cladiri de birouri verzi din Romania. Proiectul va avea certificat BREEAM cu calificativul "Excelent". 

Pozitionat strategic in zona Floreasca - Barbu Vacarescu din Bucuresti, Oregon Park va cuprinde trei cladiri cu o suprafata inchiriabila totala de 70.000 mp. Cladirea A va avea o suprafata de 20.000 mp, in timp ce cladirile B si C vor avea fiecare 25.000 mp. Primele doua cladiri sunt alcatuite din parter plus 6 etaje, fiecare cu doua niveluri de parcare subterana. Acestea se afla in stadii avansate de constructie si vor fi finalizate in aceasta vara.

Designul si layout-ul Oregon Park sunt asemanatoare cu ansamblul de birouri finalizat de Portland Trust in urma cu 10 ani, in zona de nord a Bucurestiului pe DN1, care si-a mentinut intotdeauna un grad ridicat de ocupare datorita accentul pus pe zona verde si pe spatiile generoase dintre cladiri.

  51 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by