newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Sfaturi parchet din lemn masiv


PDF Print
A | a
E-mail
de amy_abira | Marţi, 3 mai 2016, 15:45 webReleases | Constructii

Dupa ce ajungem la parchet un prim aspect luat in calcul este modelul de parchet din lemn masiv pe care il alegem. Parchetul se distinge prin rezistenta in timp si prin aspect.  Si din punct de vedere al bugetului alocat se vor simti diferente. In cazul in care vreti un parchet din lemn masiv autohton, cele mai des cautate sunt cele din salcam si din stejar dar nu se evita nici alternativele din frasin sau fag. Sunt si diferente calitative intre tipurile de parchet: prezenta nodurilor in limite dare sau absenta totala a nodurilor dar si alte aspecte ce tin de fabricare. De asemenea in functie de producator sunt mai multe tipuri de parchet de mai multe forme. 

Este recomandat sa alegeti cu atentie ce considerati ca se va potrivi stilului pe care urmeaza sa impregnati acele incaperi. In cazul in care nu stiti exact va recomandam sa veniti la noi. Va vom ajuta cu plcare sa alegeti parchetul din lemn masiv. Veti gasi parchet din lemn masiv la pret de producator. Nu uitati ca  dusumelele din lemn sunt la moda.

Parchetul din lemn masiv va ofera o senzatie de caldura dar si de intimitate indiferent de incapere. Se poate gasi intr-o gama vasta de modele si culori si este cel mai durabil tip de podea. Parchetul din lemn masiv necesita intretinere periodica dar nu exista nu alt tip de parchet care sa aiba durata sa de viata.

Pe langa aspectul nobil pe care il are parchetul din lemn masiv, este si un bun izolator care da camerelot eleganta si au un aspect curat si uniform.

Parchetul din lemn masiv poate fi pus in orice camera si va spori cu mult valoarea locuintei. Stuctura, culoarea, duritatea si esenta sunt cele care dau caracterul unui cal parchetului. Lacuirea  si raschetarea periodica ne ofera sentimentul de nou si de prospetime in asa fel incat echivaleaza cu inlocuirea parchetului. 

  45 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by