newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Automatizari porti Beninca - eficienta si profesionalism


PDF Print
A | a
E-mail
de Automatizari.store | Marţi, 22 decembrie 2015, 9:59 webReleases | Constructii

Automatizari porti beninca | Foto: webPR.ro
Automatizari porti Beninca sunt caracterizate de calitate superioara, rezistenta si fiabilitate. Acestea sunt create pentru a fi utilizate intensiv si se pot adapta usor in orice fel de zona, fie ea rezidentiala, comerciala sau industriala. Automatizari porti Beninca se comercializeaza sub forma de motoare si kit-uri, atat pentru porti batante, cat si pentru porti culisante.

Printre cele mai cautate kit-uri produse de Beninca se numara: kit automatizare Beninca BILL30M poarta batanta, kit automatizare Beninca BOB21M poarta batanta, kit automatizare Beninca PREMIER KPR poarta batanta, kit automatizare Beninca KBULL 5 M poarta culisanta si kit automatizare Beninca KBULL 624 poarta culisanta.

  • Kit automatizare Beninca BILL30M este un kit special conceput pentru porti batante cu canate de maxim 2,5 metri lungime. Kit-ul este foarte rezistent la conditii atmosferice nefavorabile si este potrivit pentru utilizari semi-intensive. Componentele kit-ului sunt: doua motoare Beninca BILL30M, unitate de comanda Beninca Heady, fotocelule Beninca Pupilla, lampa de semnalizare Beninca Lampi Led de 230 Vac, cu antena incorporate, selector cu cheie Beninca Tokey, telecomanda Beninca TO.GO2WV cu 2 canale si frecventa de 433,92 MHz.
  • Kit automatizare Beninca BOB21M este tot un kit pentru poarta batanta, ideal pentru porti cu canate cu lungimi de pana in 2,1 metri. Kit-ul este compus din : doua motoare Beninca BOB21M, centrala de comanda Beninca Heady, fotocelule Beninca PUPILLA, lampa de semnalizare Beninca LAMPI LED, selector cu cheie Beninca TOKEY, telecomanda Beninca TO.GO2WV cu 2 canale si 433,92 MHz.
  • Kit automatizare Beninca PREMIER KPR este un kit pentru porti batante, ale caror canaturi nu depasesc lungimea de 3 metri. Componente: doua motoare Beninca PREMIER PR.45E de 230 Vac, doua brate Beninca DU.E2, unitate de comanda Beninca Heady, fotocelule Beninca Pupilla, lampa de semnalizare Beninca Lampi Led, selector cu cheie Beninca Tokey, telecomanda Beninca TO.GO2WV cu 2 canale si frecventa de 433,92 MHz.
  • Kit automatizare Beninca KBULL 5 M este un kit special creat pentru porti culisante cu greutate de maxim 500 de kg. Iata si componentele: un motor Beninca BULL 5 M, fotocelule Beninca Pupilla, lampa de semnalizare Beninca Lampi Led, selector cu cheie Beninca Tokey, telecomanda Beninca TO.GO2WV cu 2 canale si frecventa de 433,92 MHz.
     Pe langa aceste kit-uri, mai exista nenumarate produse de calitate, care va garanteaza siguranta si confortul pe care vi le doriti.
  102 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by