newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Delta Hospital se lanseaza pe piata serviciilor medicale private din Romania


PDF Print
A | a
E-mail
de MakeSense PR | Marţi, 21 iunie 2011, 22:12 webReleases | Sanatate

Logo Delta Hospital | Foto: webPR.ro
Delta Hospital, un nou centru medical privat care include spital si ambulatoriu cu dotari de ultima ora, a fost inaugurat oficial pe 20 iunie 2011. Investitie cu o valoare estimata de 13 milioane de euro, Delta Hospital este un centru medical integrat , cu potential de diagnostic multivalent si un spital  modern in care se pot realiza interventii chirurgicale similar oricarui spital european

"Am lansat Delta Hospital pentru a pune la dispozitia pacientilor nu numai servicii medicale de calitate si aparatura performanta, ci si confortul necesar persoanelor aflate in suferinta, siguranta ca problemele lor sunt tratate cu atentie, profesionalism si dedicatie. Delta Hospital inseamna un vis ambitios devenit realitate." Dr. Catalin Copaescu, Seful Departamentului de  Chirurgie Generala al Delta Hospital.

Delta Hospital include un spital ultramodern, cu o capacitate de 55 de paturi in rezerve de lux, bloc operator cu 4 sali de operatie, terapie intensiva si circuite adecvate cerintelor actuale, un centru de diagnostic si tratament  cu 24 de cabinete de specialitate, dar si  170 de locuri de parcare amenajate in interiorul cladirii, adica, in total, 10.000 de metri patrati dedicati serviciilor medicale. Constructia si lansarea Delta Hospital, inclusiv a ambulatoriului acestuia, care functioneaza inca din noiembrie 2010, au necesitat o investitie de circa 13 milioane de euro, care include costurile constructiei si aparaturii, precum si pe cele ale amenajarilor specifice.

In ceea ce priveste echipa de medici, aceasta a fost selectata pe criteriul excelentei actului medical si in conformitate cu motto-ul Delta Hospital "Profesionistii fac diferenta". Alaturi de dr Catalin Copaescu, din echipa Delta Hospital fac parte medici care, prin practica lor in domeniul medical, s-au impus ca nume de referinta in medicina romaneasca.

Echipa Delta Hospital are competenta prioritara in chirurgia minim-invaziva (laparoscopie, toracoscopie, artroscopie etc), cardiologie interventionala, oncologie, chirurgie vasculara, endoscopie, ORL, ginecologie, urologie, ortopedie, chirurgie plastica si reconstructiva etc.

"Chirurgia laparoscopica, procedura endoscopica minim-invaziava, este utilizata cu precadere la noi in spital, medicii nostri fiind supra-specializati in acest domeniu. Interventiile endoscopice , bazate pe o tehnologie medicala care a atins limite de siguranta si performanta fara precedent, reduc major disconfortul resimtit de pacienti dupa operatii , contribuie la diminuarea perioadei de spitalizare si a complicatiilor postoperatorii. Pacientii Delta cu boli chirurgicale beneficiaza in peste 95% din cazuri de aceste proceduri endoscopice foarte moderne, fie ca este vorba despre extirparea unor organe (colecist, ovare, uter,rinichi, suprarenale, stomac, intestine etc), de repararea defectelor parietale (hernii, eventratii) sau rezectia unor tumori" Dr.Catalin Copaescu, Seful Departamentului de  Chirurgie Generala al Delta Hospital.

Delta Hospital gazduieste si singurul Centru de Excelenta in Chirurgie Bariatrica din Romania si din regiune, fiind unul dintre putinele din Europa cu o experienta  care include tratarea a mii de pacientii cu obezitate si boli metabolice (diabet zaharat tip II).

In Delta Hospital au fost realizate toate amenajarile specifice, obligatorii si necesare ingrijirii pacientilor supraponderali. Aceste modificari si dotari particulare se regasesc in salile de operatie, in echipamentele si aparatura foarte complexa necesara acestor operatii dificile, in spatiile de terapie intensiva, in saloane, la grupurile sanitare, in zonele de acces , etc.

Experienta echipei de chirurgi si anestezisti din Delta Hospital este recunoscuta international, fiind centru de referinta si instruire pentru multe tari din Europa si Asia!
Toate acestea contribuie la obtinerea acreditarii internationale de Centru de Excelenta in Chirurgia Obezitatii ( Chirurgie Bariatrica), caracteristica unica in Romania si Europa de est! (Dr.Catalin Copaescu, Seful Departamentului de  Chirurgie Generala al Delta Hospital.)

Spitalul dispune si de alte dotari de ultima generatie tehnologica, in conformitate cu standarde europene precum: angiograf ultraperformant, IRM 3 TESLA, un centru de diagnostic si asistenta respiratorie si un laborator multifunctional in care se realizeaza o larga varietate de teste, de la cele mai simple, la cele mai complexe.

Despre Delta Hospital
 
Delta Hospital este un spital ultramodern, finalizat in 2011 si care are o suprafata totala dedicata serviciilor medicale de circa 10.000 mp . Delta Hospital ofera o gama completa de servicii medicale necesare pacientilor, de la consultatii, analize, investigatii si diagnostic imagistic de ultima ora, pana la tratamente medicale si chirurgicale de top, acoperind toate domeniile patologiei medicale.

Delta Hospital se afla intr-o cladire pe cinci niveluri, construita special in acest scop. Spatiul are o structura gandita sa reziste la cutremure de gradul 9, dispune de trei case ale scarilor si trei ascensoare si de acces special al ambulantei pe rampe. Cladirea dispune de sisteme de climatizare, detectie si protectie contra incediilor, sisteme de supraveghere, alarma si paza si toate dotarile necesare sigurantei pacientilor. De asemenea, Delta Hospital dispune de retele de telefonie, intranet, televiziune si internet puse la dispozitia medicilor si pacientilor.

Mai multe detalii despre Delta Hospital gasiti pe www.deltahospital.ro

 Citeste mai multe despre     |   | 
  453 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings