newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Fundatia LEADERS pregateste o noua editie de LEADERS Education pentru studenti


PDF Print
A | a
E-mail
de Fundatia LEADERS Romania | Marţi, 10 mai 2011, 9:50 webReleases | Stiinta/Cercetare

Cei care studiaza in domeniul hidrotehnicii si constructiilor vor avea oportunitatea sa descopere bazele leadershipului si sa faca primii pasii pe drumul dezvoltarii personale si profesionale prin intermediul LEADERS Education. Programul ii va pune pe participanti fata in fata cu profesionisti capabili sa ii indrume in cea mai potrivita directie pentru startul unei cariere pline de succes.

Pe langa informatiile teoretice livrate in maniere specifice educatiei non-formale de profesionistii de la Ascendis, LEADERS Education isi continua traditia si ii va avea in calitate de invitati pe cativa dintre liderii Romaniei. Temele abordate vor fi bazele leadershipului, comunicarea liderului, inteligenta emotionala, influenta si managementul timpului. Printre vorbitorii din cadrul evenimentului se numara Raed Arafat, Fondator SMURD, Mihai Leu, Sporitv de performanta , Stefan Vasile - director Directia Dispecerat si Monitorizare APA NOVA dar si alti oameni de succes.

"Participarea Apa Nova Bucuresti la programul LEADERS Education, alaturi de toate celelalte actiuni pe care le realizam pentru sprijinirea tinerilor si a mediului universitar reprezinta pentru noi o expresie a proactivitatii, ca cerinta esentiala a mentinerii nivelului de excelenta in tot ceea ce facem. Pornind de la aceste premise, consideram cunoasterea liderilor potentiali din randurile studentilor ca fiind o uriasa oportunitate, iar contributia noastra la dezvoltarea si punerea lor in valoare drept un motiv de uriasa mandrie." Declara Dan Serbaboiu, Analist Resurse Umane Apa Nova

LEADERS Education are doar 100 de locuri disponibile, accesul este gratuit, iar sesiunile se vor desfasura in cadrul Facultatii de Hidrotehnica. Inscrierea se face prin completarea formularului de inregistrare de pe site-ul evenimentului:  http://www.leadershipeducation.ro/inscriere.html.

Proiectul este organizat de Fundatia LEADERS si sustinut de catre Apa Nova, avand in calitate de parteneri Universitatea Tehnica de Constructii Bucuresti, Ascendis, MedLife, Acer si Flanco.

Fundatia LEADERS contribuie la transformarea moderna a Romaniei prin dezvoltarea unor lideri responsabili si a unei mentalitati orientate catre implicare si actiune. Programele LEADERS sunt adaptate tuturor celor care doresc sa isi dezvolte abilitatile de leadership, indiferent de varsta sau nivelul de experienta, sunt inovative ca metodologie si tematica, sunt flexibile, incluzand si module in interval de timp scurt si sesiuni de durata mai lunga.

Persoana de contact:
Alexandra Bideaua, PR Responsible
Email: alexandra.bideaua[at]leaders.ro

 Citeste mai multe despre     |   |   |   |   | 
  390 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by