newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: FPP sprijina prima carte despre antreprenoriat scrisa de un antreprenor roman - Marius Ghenea


PDF Print
A | a
E-mail
de Alina Coman | Vineri, 4 martie 2011, 15:15 webReleases | Banci / Finante

FPP organizeaza lansarea primei carti despre antreprenoriat din Romania scrisa chiar de un antreprenor roman - Marius Ghenea. Cartea "Antreprenoriat. Drumul de la idei catre oportunitati si succes in afaceri" va fi lansata pe 21 martie, la Hotel Intercontinental Bucuresti (Sala Ronda), la ora 18:00, in cadrul School for Startups Romania. Lansarea va fi urmata de un open-class pe subiecte de antreprenoriat, cu tema "Cum ajungi de la o idee la o initiativa antreprenoriala de succes" si de o sesiune de autografe.

La lansare vor participa, alaturi de autor, Doug Richard - Fondator, School for Startups (UK) si Radu Georgescu - Presedinte, GECAD Group.

Marius Ghenea este unul dintre cei mai cunoscuti antreprenori in serie din Romania. Presedinte al Fit Distribution, Marius este implicat in numeroase proiecte tip business-angel, investind in companii din diverse domenii, cum ar fi PCGarage.ro sau PCfun.ro (vanzari online de produse IT&C), Casia Communications in indoor-media (exit in 2010), Orbital Solution (distributie produse confort termic si instalatii), VikingProfil, producator roman de tigla-metalica (exit 2008), Online Fashion Group (mall-ul online de fashion FashionUp.ro), etc. Pe langa activitatea sa de antreprenor si business angel, Marius Ghenea preda cursuri de antreprenoriat in cadrul programului EMBA al CEU Business School si Maastricht School of Management si este Presedintele Asociatiei Romane a Magazinelor Online. De asemenea, este invitat permanent in cadrul emisiunii TV "Arena Leilor".

"Cartea este proiectul meu de suflet. Ma bucur ca vede in sfarsit lumina tiparului si sper sa fie un instrument cat mai util pentru toti cei care intentioneaza sa aleaga calea antreprenoriatului. Este foarte important sa stim cu adevarat ce inseamna sa lucrezi pe cont propriu si provocarile carora trebuie sa le facem fata, precum si pasii corecti care trebuie urmati - iar aceasta carte, gandita ca un ghid practic, va ghida antreprenorii si potentialii antreprenori prin tot acest proces" declara Marius Ghenea.

"Educatia antreprenoriala este foarte importanta pentru FPP, in special in ceea ce priveste inceperea corecta a unor noi afaceri. Ne bucuram sa sustinem aparitia primei carti scrise de un antreprenor roman si apreciem foarte mult efortul depus de Marius Ghenea in acest sens. Este un volum care ajuta potentialii antreprenori si pe toti cei cu spirit antreprenorial sa invete ce inseamna, de fapt, sa fii propriul tau sef", declara Peter Barta, director executiv FPP.

Despre FPP

Fundatia Post-Privatizare (FPP) este cea mai importanta fundatie pentru antreprenoriat din Romania. Creata in 1996 de Comisia Europeana, FPP este o organizatie privata care promoveaza educatia antreprenoriala si sustine initiativele destinate dezvoltarii sustenabile a mediului de afaceri romanesc cu accent pe intreprinderile mici si mijlocii si start-up-uri prin intermediul programelor sale de dezvoltare antreprenoriala (School for Startups Romania, Business Mentoring Program), imbunatatire a mediului de afaceri si promovare a responsabilitatii sociale a intreprinderilor.

Participarea este gratuita, in limita locurilor disponibile, prin completarea formularului de inregistrare disponibil aici.


Persoana de contact:

Alina Coman

Email: coman.a[at]postprivatizare.ro

Tel: 031.1000.719

 Citeste mai multe despre     |   |   |   |   |   |   |   |   | 
  487 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by