newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: De Sfantul Andrei, daruieste cercei si coliere semnate Anca Popea


PDF Print
A | a
E-mail
de Meda Popea | Vineri, 26 noiembrie 2010, 13:01 webReleases | Beauty

Cercei | Foto: webPR.ro
Colectiile SJD by Anca Popea se adreseaza femeilor tinere, active si care, prin accesoriile pe care aleg sa le poarte, fac o declaratie de atitudine si stil, asumata, voit provocatoare, dar mereu consistenta.

Pentru fetele care iubesc culorile si vor sa isi afirme aceasta alegere, designerul Anca Popea a creat colectia ONE, cu piese care iau forme vesele, multicolore, jucause.

Pentru cei care sunt si traiesc ROCK, designerul a realizat colectia cu acelasi nume, cu accente indraznete de negru si albastru electric si aplicatii inedite de boabe de cafea. Cea de-a treia colectie, SHINE, celebreaza soarele si reflexele luminii pe care piesele le aduc pe chipul celor care le poarta.

Colectia Grafisme mizeaza pe valentele expresive ale punctului si liniei, in interpretari originale, volumetrice, exuberante, ludice. O colectie care mizeaza pe jocul dintre plinuri si goluri, si care confera celui din urma functii de filtrare a luminii sau de rezonanta.

Colectia Abstract Soul propune interpretari libere sau inspirate in cea mai mare parte de expresionismul abstract. O abordare indrazneata, proaspata, lipsita de inhibitii si care invita privitorii la un exercitiu de  memorie si imaginatie. De remarcat piesele fosforescente in intuneric, perfecte pentru a fi purtate in spatii de spectacol, fara lumina naturala.

Vizionati colectiile aici: http://www.sferadesignromania1.blogspot.com/

Pentru detalii privind disponibilitatea pieselor, scrieti-ne la sferadesignromania[at]gmail.com.

 Citeste mai multe despre     | 
  328 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings