newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: The Secret Service construieste Arca Verde pentru Gala Premiilor Pentru Un Mediu Curat


PDF Print
A | a
E-mail
de Mihai Ene | Vineri, 5 noiembrie 2010, 13:48 webReleases | CSR/Lobby/Advocacy

Arca Verde ECOTIC | Foto: ecotic
Agentia The Secret Service a creat Gala Premiilor Pentru Un Mediu Curat pentru Ecotic si o promoveaza intr-un mod inedit.

A construit prima gradina verticala din Romania, in forma de Arca, simbolul Galei de anul acesta, ce va gazdui proiectele care incearca sa salveze lumea in care traim, dezvoltate de companii, organizatii si institutii din Romania.

Campania de comunicare este construita in jurul platformei online www.PremiilePentruMediu.ro unde pot fi inscrise, vizualizate si votate proiectele, dar si unde pot fi urmarite in direct lucrarile de amenajare a Arcei Verzi. Aceasta este amplasata pe Bulevardul Unirii din Bucuresti, in fata viitoarei Biblioteci Nationale si are o lungime de 20 de metri, 5 metri latime si 6,5 metri inaltime. Suprafata verde desfasurata are 200 de metri patrati si cantareste mai bine de 40 de tone impreuna cu pamantul si structura care il sustine. Au fost folosite cinci tipuri de plante perene care ar trebui sa ramana verzi tot timpul anului.

Gradina verticala, ridicata intre betoanele orasului, reprezinta contributia Galei la infrumusetarea peisajului urban.

"Am albit fire bune de par toti cei implicati in acest proiect pe care a trebuit sa-l inventam in forma locala pentru a-i da Bucurestiului o alura internationala, asezandu-l in randul oraselor serioase din lume care detin astfel de gradini verticale. Lucram la proiect din vara si in sfarsit Arca e aproape gata. Acum putem afirma ca a fost o nebunie si suntem mandri ca nu suntem sanatosi. Veniti s-o vedeti si ne veti intelege", afirma Mihai Ene, creativ, santierist, negociator, incapatanat, si daca mai ramane timp, managing partner The Secret Service.

Pentru toti cei implicati in componenta aceasta a campaniei a fost un proiect atipic si dificil.

"Am gandit campania in jurul Arcei si a dat rezultate. Am vrut sa vorbim cu oamenii de csr din companiile care au desfasurat activitati specifice de prezervare a mediului si care sunt foarte atenti la orice fapta buna, precum a noastra, care se intampla in jurul lor. Pe ei i-am vizat pentru a-i invita sa-si inscrie proiectele derulate. Am vrut sa le oferim oamenilor de pe strada un loc frumos de recreere si am reusit" sustine Adina Sorescu, strateg, peisagist, constructor, mobilizator de forte, optimista si managing partner The Secret Service.

Creatia dezvoltata pentru promovarea Galei implica executii online gandite specific pentru fiecare canal: discutii cu personalitati publice (Hotnews.ro), transmisiuni live ale lucrarilor de constructie a Arcei si articole (Relitatea.net, money.ro, dailybusiness.ro), facebook si twitter. De asemenea mixul de media contine si radio care imbraca diferite forme de exprimare pe Europa FM, un direct mail artistic catre companii si organizatii ce consta in tablouri pictate de mana cu iconul Sign Up, postere.

Gala de premiere va avea loc la inceputul lunii Decembrie, eveniment in cadrul caruia un ascultor de radio va incredinta Arca primariei Sectorului 3, un asiduu sprijinitor al intregului demers.

Trofeele Galei Premiilor Pentru Un Mediu Curat sunt ele insele o dovada artistica de colectare si reciclare.

Au gradinarit pentru Gala din partea The Secret Service: Adina Sorescu-strategie si nu numai, Mihai Ene si Dragos Gheorghiu-creatie si cate si mai cate, Andrei Bogdan-project manager cu veleitati de sef de santier, Anatoli Mihailov-3D, Adrian Lulciuc-productie.

Au dat brief si au aprobat din partea Ecotic: Catalin Butolo-marketing manager, Dragos Calugaru-director general, Valentin Negoita-presedinte, Claudia Nicola-coordonator proiecte.

Campania a avut sustinerea lui Liviu Negoita-primar sectorul 3, Victor Tartacuta-viceprimar sectorul 3, László Borbély-ministrul mediului si padurilor.

The Secret Service ofera servicii complete de strategie si comunicare cu exprimare surprinzatoare si inovativa.

Au trecut pragul agentiei pana acum si au plecat cu solutii destepte: Ecotic, Eurowash, Hertz Lease, Best Print, Pneurom, AMC Pharma, Rigips Romania, Huber group, Knauf, Tire Master, Elephanto.ro, Reimens Group, Aviva Asigurari de Viata, Holiday Car Rental, Ultra PRO Computers, Galaxsea Travel.

 Citeste mai multe despre     |   |   |   |   |   |   |   |   | 
  503 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings