newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Millennium Bank premiaza clientii care fac tranzactii prin Internet Banking


PDF Print
A | a
E-mail
de oana ghica | Luni, 1 noiembrie 2010, 10:15 webReleases | Banci / Finante

Clientii persoane fizice ai Millennium Bank care fac tranzactii prin Internet Banking, pe care le autorizeaza prin SMS, pot castiga un laptop sau un smartphone.

Operatiunile online efectuate intre 1 noiembrie si 31 decembrie 2010, care folosesc metoda de autorizare prin SMS, intra in concurs. Tragerea la sorti pentru desemnarea castigatorilor va avea loc in  ianuarie 2011. Regulamentul promotiei si detalii suplimentare sunt disponibile pe www.millenniumbank.ro.

Prin intermediul acestui concurs, banca promoveaza noua metoda de autorizare prin SMS a tranzactiilor efectuate folosind serviciul Internet Banking. Implementata in 2010, metoda de autorizare prin SMS ofera un grad sporit de securitate pentru toate operatiunile online interbancare. Dupa ce completeaza detaliile transferului in aplicatia de Internet Banking, clientii primesc un SMS pe telefonul mobil. Mesajul confirma suma exacta ce face obiectul tranzactiei si contine codul de autorizare format din sapte cifre, generat arbitrar. Tranzactia poate fi finalizata numai prin introducerea acestui cod unic - generat exclusiv pentru autorizarea unei singure operatiuni - in aplicatia de Internet Banking.

Aproximativ 50% din clientii persoane fizice ai Millennium Bank au contractat serviciul Internet Banking. Aproape 90% din tranzactiile clientilor persoane fizice ai bancii inregistrate in septembrie 2010 au fost efectuate prin Internet Banking, iar valoarea lor a fost de 140 de milioane de lei.

Serviciul Internet Banking al Millennium Bank este disponibil non-stop atat pentru persoane fizice, cat si pentru companii. Acesta ofera acces la toate conturile, depozitele, cardurile sau creditele clientului si permite efectuarea oricarui tip de tranzactie - plata facturilor si a ratelor la credite, constituirea de depozite etc. Comisioanele pentru tranzactiile operate prin Internet Banking sunt cu pana la 50% mai mici fata de cele de la ghiseu.

Millennium Bank face parte din cel mai important grup financiar privat din Portugalia, Millennium bcp, si si-a inceput activitatea pe piata romaneasca pe data de 11 octombrie 2007, prin deschiderea simultana a 39 de sucursale, in Bucuresti si in opt orase din tara. In prezent, Millennium Bank are 74 de unitati pe teritoriul Romaniei, care se adreseaza populatiei si companiilor, printr-o gama larga de produse.

Millennium bcp este un exemplu de succes pe piata bancara europeana. Fondata in 1985, Millennium bcp a inregistrat, in septembrie 2010, active totale in valoare de aproximativ 99,5 miliarde de euro. Millennium este liderul pietei bancare private portugheze si este componenta a unor importanti indici bursieri nationali si internationali, in special Euronext PSI Servicii Financiare, PSI-20, DJ Eurostoxx, Bebanks si Euronext 100 - tranzactionati pe bursele din Lisabona, Paris, Bruxelles si Amsterdam.

Millennium bcp are o retea de aproximativ 1.800 de unitati, cu un numar total de peste 21.000 de angajati.

Millennium bcp ofera o gama larga de produse si servicii, printre care produse de economisire, de investitii, imprumuturi ipotecare, credite de consum, banking comercial, leasing, factoring, asigurari, banking de investitii, private banking si managementul activelor, punand la dispozitie clientilor sai servicii specializate pe fiecare segment in parte. O atentie speciala este acordata serviciului Internet Banking, apreciat in Europa pentru calitatea si inovatia sa. De la infiintare, Millennium bcp a fost recunoscuta pentru dinamismul, inovatia, competitivitatea, rentabilitatea si puterea sa financiara. S-a remarcat ca lider incontestabil pe diferite zone in domeniul financiar din Portugalia si a devenit un pilon de referinta la nivel international in distributia de produse si servicii financiare. Grupul Millennium bcp activeaza in Portugalia (tara de origine), Polonia, Grecia, Romania, Elvetia, Mozambic, Angola, Franta si Luxemburg. Toate operatiunile se desfasoara sub brandul Millennium.

Millennium bcp pune accentul pe a crea valoare pe pietele alese conform unui profil de risc controlat si potentialului mare de crestere, pentru a sustine excelenta si inovatia in oferirea de produse financiare, recunoscute la nivel international.

Persoana de contact

Oana Anghel - PR Manager, Millennium Bank
e-mail: oanghel[at]millenniumbank.ro
Telefon: +40 21 308 1569        

 Citeste mai multe despre     |   |   |   |   |   |   |   |   | 
  323 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by