newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Banca Transilvania, 1.000 de prieteni pe Facebook


PDF Print
A | a
E-mail
de Redactia | Miercuri, 4 august 2010, 17:56 webReleases | Banci / Finante

Contul Facebook al BT | Foto: Banca Transilvania
Banca Transilvania are acum 1.000 de prieteni online, pe Facebook. Pentru BT, aceasta retea de socializare reprezinta conversatie, networking, conexiuni si brand awarness. Numarul mare de prieteni ai bancii si feedback-ul primit permanent de la acestia sunt un argument al capitalului de simpatie de care banca se bucura, inclusiv in mediul online.

Prezenta in aceasta retea de socializare de aproximativ un an, Facebook este pentru BT unul dintre canalele care compun comunicarea integrata. Serviciul de PR din cadrul Directiei Marketing & Comunicare BT este cel care a creat profilul pe Facebook, precum si cel care asigura informatiile necesare actualizarii permanente a acestuia, aducand astfel noutatile, campaniile si alte tipuri de informatii inclusiv in acest mediu. Prietenii BT de pe Facebook afla, tot pe aceasta cale, detalii cu privire la evenimentele organizate de   banca - de la conferinte de presa, la competitii sportive. Postarea de imagini de la diferite manifestari sau de spoturi video este o alta abordare care a dat rezultate.

"Zanul BT" este prezent si pe Facebook, pentru a interactiona cu prietenii BT din mediul online. Personajul este folosit de banca in principal in comunicarea comerciala, unde se bucura, de asemenea, de impact.    

Banca Transilvania este, in acelasi timp, multiplicator de informatie, postand pe Facebook o serie de articole de interes, aparute in presa electronica.

Ca parte a comunitatii online, BT este prezenta acolo unde se voreste despre ea, cateva dintre aceste retele fiind: Twitter, YouTube si LinkedIn. Intr-un top ZeList pe 2009, Banca Transilvania se afla in top 10 "Branduri bancare in social media".

Banca Transilvania se numara printre primele banci din Romania, in functie de active. Are un capital majoritar romanesc, iar Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare, care detine 15% din capitalul social, este actionar semnificativ. BT este o institutie financiara cu reprezentare nationala, avand peste 520 de unitati. Este prima institutie bancara din Romania cotata la Bursa de Valori Bucuresti (BVB), in anul 1997. Activitatea Bancii Transilvania este organizata pe patru linii principale de afaceri - persoane fizice, IMM, companii mari, respectiv Divizia pentru Medici - pentru care banca are produse si servicii specifice, precum si un personal dedicat.

 Citeste mai multe despre     | 
  591 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by